Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TERÖR SALDIRILARI DEVAM EDİYOR

Bölücü terör örgütü PKK terör saldırılarına durmadan devam ediyor. 21 Temmuz 2014 den bu güne kadar 1’i teğmen 5 askerimizi ve 2 polisimizi şehit edilip, birçok güvenlik görevlimizde yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah tan rahmet, ailelerine ve Türk milletimize başsağlığı, yaralı güvenlik görevlerimize de acil şifalar diliyoruz. Bu hain saldırıları yapanları ve destekleyenleri de şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

Bölücü terör örgütü ve uzantıları belirli bölgelerde, karayollarını kesip, kimlik kontrolü yapıp, yolu trafiğe kapattığını,     birçok işyeri ve şantiyeye basıp, maddi ve manevi zarar verdiğini basından devamlı duymaktayız. Bu hareketleriyle  adeta devleti yok saymaktadırlar.

Her fırsatta basın yoluyla da açık açık devlete meydan okuyup, tehdit etmektedirler. Bunları bu kadar cesaretlendirilip, şımartan ise demokratik açılım ve çözüm süreci nedeniyle verilen tavizlerdir. Bunların yapmış oldukları haince tavırları, bizleri derinden yaralamaktadır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü çerçevesinde gerekli tedbirlerin alınmasını ve devletin varlığının hissettirilmesini, bölücülere fırsat verilmemesini temenni ediyoruz.

Her zaman ve her fırsat söylüyoruz. Bu vesile ile bir daha söylüyoruz. Bu Ülkede Kürt sorunu değil, PKK ve terör sorunu vardır. Bizim Kürt vatandaşlarımızla hiçbir sıkıntı ve sorumuz yoktur. Sıkıntı ve sorun evlatlarımızı şehit edip, gazi bırakan ve ülkemize maddi ve manevi zarar veren terör örgütü PKK’dır. 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



30/08/2014


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır