Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜNEYDOĞU GAZİLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için vatani vazifesini yaparken bedenlerinden bir parçasını feda eden, kahraman gazilerimizin evlerinde, Çubuk İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Şener Sağlam ile birlikte Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından 29 Ekim 2008 Çarşamba akşamı ziyarette bulundular.

Çubuk İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Şener Sağlam Güneydoğu Gazilerinin evlerine yapılan ziyarette yapmış olduğu konuşmalarda; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için vatani vazifesini yaparken bedenlerinden bir parçasını feda eden, kahraman gazilerimize, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Gazilik rozeti verilmiştir.

Bu nedenle gazilerimizin evlerini milli günlerimizde ziyaret ederek rozetlerini takdim etmekteyiz. Bu günde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 85. Yıldönümü olması nedeniyle, gazilerimizi böyle anlamlı bir günde ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetleri olarak şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu da bu vesile ile bir daha belirtmek istiyorum. Sizlerin de ayrıca bir isteği ve sıkıntısı olduğu takdirde kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum, dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN’da ziyaretlerde yapmış olduğu konuşmada; Çubuk İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Jandarma Üsteğmen Şener Sağlam, Çubuk İlçe merkezindeki ve köylerinde ikamet eden güneydoğu gazilerine, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Gazilik rozeti verildiğini belirtmiştir. Bu anlamlı günde güneydoğu gazilerimizin evlerini birlikte ziyaret edip, rozetlerini vermemizi teklif etmiştir. Sayın komutanımızdan gelen bu teklifi dernek Başkanı olarak severek kabul ettim.Bu teklif Çubuk İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Jandarma Üsteğmen Şener Sağlam’ın Derneğimize ve şahsımıza vermiş olduğu bir değeri göstermektedir, dedi.

Evlerinde ziyaret edilen Güneydoğu Gazileri Hasan Yalama ve Mustafa Çelik’te yapmış oldukları konuşmalarda; Çubuk İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Sayın Şener Sağlam ile Dernek Başkanımız Sayın Zeki Avan tarafından böyle anlamlı bir günde bizleri ziyaret ederek onurlandırmaları bizleri çok mutlu etmiştir. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından verilen Gazilik rozetini, severek ve şerefle madalyalarıyla birlikte takacaklarını belirten gaziler, bu cennet vatanımız için bedenlerinin bir parçalarını değil, canlarını vermeye hazır olduklarını belirtiler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



31/10/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır