Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BAŞBAKAN YARDIMCISI EMRULLAH İŞLER DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcısı Sayın Emrullah İşler,  Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Dr. Tuncay Acehan, Çubuk İlçe Başkanı Sayın Av. Baki Demirbaş,  yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri aday adayları ve basın mensupları ile birlikte derneğimizi ziyaret ettiler.

 

Başbakan Yardımcısı Sayın Emrullah İşler, Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından karşılandı. Derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verildi

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Derneğimize ilk defa Başbakan Yardımcısı düzeyinde ziyaret edilmesi bizleri memnun etmiştir. Derneğimize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi. 

Başbakan Yardımcısı Sayın Emrullah İşler yapmış olduğu konuşmasında: Bugün Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etme ve şehit aileleriyle bir araya gelme fırsatını buldum. Bu vesile bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Allah Ülkemize başka acılar yaşatmasın, dedi.

Ziyaretin anısına Başbakan Yardımcısı Sayın Emrullah İşler’e Çubuk İlçesinin 59 Şehit resminin bulunduğu pano ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



26/03/2014


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır