Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRKİYE’NİN EN GENÇ GAZİSİ HÜSEYİN YILDRIM’A ZİYARET

Türkiye’nin en genç gazilerinden birisi olan Gazi Hüseyin Yıldırımın, olay yıldönümü nedeniyle Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından evlerinde ziyaret edildi. Ziyaret Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan ve Gazi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Gazi Hüseyin Yıldırım, babasının Polis memuru olması nedeni ile Batman – Kozluk Polis Karakolunda görev yaparken, bölücü terör örgütü PKK tarafından ikamet etmiş oldukları Polis Lojmanlarına 29.11.1995 tarihinde roketli saldırısı yapılmıştır. Roketli saldırıda evlerine isabet eden roket parçaları beş yaşındaki Hüseyin Yıldırım’a isabet etmesi sonucu sol diz altından aşağı ağır yaralanmıştır.  Uzun tedavi ve değişik zamanlarda yapılan ameliyatlar sonrası sağlığına kavuşmuştur.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Türkiye’nin en genç gazilerinden birisi olan Gazi Hüseyin Yıldırımın, olay yıldönümü nedeniyle ziyaret düzenlemiş bulunuyoruz. Gazimizin olay sonrası değişik zamanlarda ameliyat sonrası ziyaretlerinde bulunup, moral ve destek verildi.  O sıkıntılı günleri geride bırakıp, bu gün karşımızda sağılığına kavuşmuş, üniversiteyi bitirip, Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığında Bilgisayar işletmeni olarak iş hayatına başlayıp, başta kendisine, ailesine, vatanına ve milletine faydalı olmak için çalışan, bir gazimizi görmek bizleri mutlu etmiştir, dedi.

Gazi Hüseyin Yıldırım’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Bölücü terör örgütü PKK tarafından kalmış olduğumuz Polis Lojmanlarına yapılan roketli saldırıda yaralandığım olay yıldönümünde, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan ve Gazi Hasan Yalama tarafından utulmayıp ziyaret edilmem bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hatırlanmak ve unutulmamak çok güzel bir duygudur. O acı günler böyle güzel anılarla unutulup, zorluklar başarılmaktadır, dedi.

Gazi Hüseyin Yıldırım’ın annesi Mine Yıldırım ve babası Çetin Yıldırım’da yapmış oldukları konuşmalarda: Oğlumuz Hüseyin o sıkıntılı güleri geride bıraktı. Bundan sonra evlendirip, mürüvvetini görmek istiyoruz. Allah bir daha kimseye bu gibi acıları tattırmasın. Bizleri her zaman yalnız bırakmayan Dernek Başkan Zeki Avan ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz, dediler. 

Ziyaretin anısına Dernek Başkan Zeki Avan tarafından, Gazi Hüseyin Yıldırımın resminin bulunduğu gazi ve şehitler panosu, Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



03/12/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır