Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
KAN KARDEŞLİĞİ PROJESİNE DESTEK VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde Kaymakamlık tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören “Kan Kardeşliği Projesi’ne” destek amacıyla  Şabanözü Kaymakamı Sayın Cuma Çotu makamında heyet ile birlikte ziyaret edildi.

Ziyaret Şabanözü Gümerdiğin Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında:  “Şabanözü Kaymakamlığı olarak şehit ailelerimizi ve gazilerimizi yakından takip etmek ve sorunlarına hızlı çözüm bulmak amacıyla “Kan Kardeşliği Projesinin” hayata geçirildiğini Şabanözü’ndeki şehit yakınları, gazilerimiz ve Gümerdiğin Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Çatalkaya’nın derneğimizi ziyaretlerinde övgüyle bahsettiklerinden dolayı öğrenmiş bulunuyoruz. Bu proje hakkında yakından bilgi alıp, hayata geçirenleri yakından tanımak istedik. Bu güzel uygulamadan dolayı tebrik ve teşekkürlerimizi iletmeye gelmiş bulunuyoruz. Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir projedir.  Şehit ve gazilerimiz adına bu denli güzel faaliyetler yapanlardan Allah razı olsun,”dedi.

Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu’da yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulunun bizleri ziyaret etmesi çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şehit yakınları ve gazileri yakından ilgilenmenin herkesin görev ve sorumluluğu vardır. Belirli bir gün ve törenlerde ziyaret edilip, hatırlanmamalı, her zaman yanlarında olunmalıdır. Başlatmış olduğumuz bu “Kan Kardeşliği Projesi” ile biz bunu biraz daha özelleştirerek her Şehit yakınımızı ve gazimizi bir kurum müdürümüze veya kurum amirimize kardeş yaptık. Bu vesile ile devamlı irtibat halinde oluyoruz, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkan Zeki Avan tarafından, Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu’ya Türk Bayrağı ve resminin bulunduğu duvar saati hediye edildi.  

Daha sonra Şabanözü Emniyet Amirliği, Jandarma Bölük Komutanlığının ziyaretlerinin ardından, Şabanözü Belediye Başkanı Sayın Ali Çapcı makamlarında ziyaret edildi. Ziyaretin anısına birer Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



28/11/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır