Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜMERDİĞİN BELEDİYESİ ZİYARET EDİLDİ

Çankırı’nın Şabanözü ilçesine bağlı Gümerdiğin Belediye Başkanı Sayın Ramazan Çatalkaya makamında dernek yönetimi ile birlikte ziyaret edildi. Ziyaret Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Sayın Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya’nın, Belediye Başkanlığı ve İlçemizde Çankırılılar Yaren Dernek Başkanlığı yapmış olduğu dönemde, derneğimize yapmış olduğu maddi ve manevi destekleri unutmadık.

Ayrıca ilçemizde ikamet eden dernek üyemiz Dursun Çoban’ın oğlu şehit Ali Çoban burada yatmaktadır. Şehit Ali Çoban adına Gümerdiğin’de değişik zamanlarda yaptırılan camii ve çeşme açılışlarında bulunduk. Bu nedenle Gümerdiğin beldesinin bizim yanımızda ayrı bir yeri vardır. Bu güzel beldeye yapılan şehitlik, şehitler parkı ve şehitler anıtı çok güzel olmuştur. Böyle hayırlı hizmetlerde bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz, dedi.

 

Gümerdiğin Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya’da yapmış olduğu konuşmasında; Dernek Başkanı Sayın Zeki Avan’ın şehitlerimiz, gazilerimiz ve aileleri için yapmış olduğu yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından biliyor ve takdir ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyoruz. Belediyemizin düzenlemiş olduğu 2.Geleneksel Sonbahar Şenliklerine icabet edip, beldemizde şehidimiz adına yaptırılan camii ve çeşme açılışlarına gelmesi, bugünde yine yönetim kurulu ile birlikte belediyemizi ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkan Zeki Avan tarafından, Gümerdiğin Belediye Başkanı Sayın Ramazan Çatalkaya’ya derneğin faaliyetlerini anlatan dosya verilip, 59 şehidin resminin bulunduğu şehitler panosu ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Ziyaret sonrası beldede ikamet eden Şehit Ali Çakıroğlu’nun annesi Affe Çakıroğlu ve babası Yaşar Çakıroğlu evlerinde ziyaret edildi. Ziyaretin anısına Türk Bayrağı hediye edildi. Daha sonra Gümerdiğin’de bulunan şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi. Şehitlerimizin ruhlarına Fatiha’lar okunup, dualar edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 Gümerdiğin Beldesine Şehit Ali Çoban adına yaptırılan çeşme açılış töreninden görünüş.  (Arşiv resimleri 05.09.1999)

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



26/11/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır