Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HACCA GİDEN ŞEHİT BABASI RAMAZAN GERGİN’E ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden, Bu sene dini görevinin yetirmek için, hacca gidecek olan şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, hacca uğurlama ziyareti yapılıyor.

Çorum nüfusuna kayıtlı Şehit Ali GERGİN, Çubuk İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde ikamet etmekte iken, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için vatani görevini yaparken 26.02.1993 tarihinde Ağrı Tendürek dağında bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada şehit olmuştur.

Dernek başkanı Zeki AVAN hac ziyareti ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Halen İlçemiz Yıldırım Beyazıt Mahallesinde ikamet eden, Şehit Babası Ramazan GERGİN dini görevini yerine getirmek için hacca gitmektedir. Bu nedenle hacca gidecek olan şehit ailelerini dernek yönetim kurulu olarak evlerinde ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Şehit Babası Ramazan GERGİN aynı zamanda kendisi de Kıbrıs Gazisidir. Dernek Başkan yardımcısı olup, derneğimizin kuruluşun bu güne kadar çok hizmet yapmıştır. Kendisine bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, yapacağı hac ibadetini Cenabı ALLAH kabul etsin. İnşallah sağlıklı bir şekilde gidip ve gelmelerini temenni ediyoruz, dedi.

Şehit Babası Şehit Babası Ramazan GERGİN de ziyarette yapmış oldukları konuşmada; Bizlerin devamlı iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda olup, Mübarek Hac yolculuğumuzda da bizleri yalnız bırakmayan, Dernek Başkanı Zeki AVAN’a ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, dedi.

Günün anısına, Şehit Babası Ramazan GERGİN ile Şehit Annesi Satı GERGİN’e Türk Bayrağı, Şehit ve Gaziler Panosu ve Şehit Ali GERGİN’in resminin bulunduğu saat hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



20/10/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır