Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
PURSAKLAR AİLE YAŞAM MERKEZİNDEN, ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNE ZİYARET

“19 Eylül 2013 Gazileri Anma Günü ve Haftası nedeniyle” Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Eğitmenleri Gülay Koçak, Sevda Taştan ve Emrah Metin öncülüğünde bir grup üye ile birlikte Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ziyaret edildi.

Yapılan ziyarette üyelere, Başkan Zeki Avan tarafından, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi, üyelerden gelen sorular cevaplandırıldı. Dernekte bulunan şehit ve gazilerin resimleri üyelere gösterilip, özgeçmişleri hakkında kısa bilgiler verildi. Resimleri ve isimleri duvarda bulunan şehit ve gazilerin kutsal bir amaç uğruna canlarını verdikleri, bizlere düşenin ülkemizi her anlamda ileri götürerek Vatanımıza sahip çıkmak olduğu anlatıldı. Öğrencilere dernek tarafından Şehit ve Gazilerin anısına hazırlanan slâyt gösterisi izletilip, ikramlar yapıldı.

Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Eğitmeni Gülay Koçak ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “19 Eylül 2013 Gazileri Anma Günü ve Haftası nedeniyle, Pursaklar Aile Yaşam Merkezinin yapmış olduğu sosyal faaliyetler çerçevesinde sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Ziyaretimizde,  bizlere ve öğrencilerimize vatan ve bayrak uğruna dökülen kanların boşa gitmediğini, onların hiçbir zaman unutulmayacağını öğrencilerimize anlatıldı. Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz, dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Pursaklar Aile Yaşam Merkezi tarafından derneğimizi ziyaret etmeniz ziyaret etmeniz bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Şehit Babası ve aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan Ramazan Gergin’de yaptığı konuşmada, ’’1974 Kıbrıs Barış Harekâtında Cenabı Allah bana şehitliği değil, gaziliği nasip etti. Oğlum Ali Gergin vatani vazifesini yaparken, Ağrı Tendürek’te bölücü terör örgütü PKK’ya karşı düzenlenen operasyonlar sırasında şehit oldu. Bana nasip olmayan şehitlik makamı, oğluma nasip oldu. Ne mutlu ki bana, şehit babası oldum,.” dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Pursaklar Aile Yaşam Merkezi adına eğitmen Gülay Koçak’a Türk Bayrağı ve 59 Şehit ve 23 Gazinin resimlerinin bulunduğu çerçeveli pano hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



07/10/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır