Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI SATILMIŞ ÇAKIR’A BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Şehit Babası Satılmış Çakır’ın Pursaklar da ikamet eden oğlu emekli muhabere astsubay Salih Çakır hastalığı nedeniyle vefat etti.

Dernek Başkanı Zeki Avan ile Şehit kardeşi Yusuf Şahin, Şehit Babası Satılmış Çakır’a evinde başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Şehit abisi emekli muhabere astsubay Salih Çakır’ın hastalığı nedeniyle vefat ettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu nedenle şehit Babası Satılmış Çakır’a başsağlığı ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Şehit abisi Salih Çakır’a, Allah rahmet etsin. Geri de kalanlara Allah sabırlar versin. Yakın akrabalarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz,” dedi.

Şehit Babası Satılmış Çakır’da ziyarette yapmış olduğu konuşmada; “Oğlum Salih Çakır hastalığı nedeniyle uzun zaman beri tedavi görüyordu. Tedavisi devam ederken vefat etti. Evlat acısı çok zor, ama dua etmekten, başka bir çaremiz de yoktur. Allah’ın takdiri,  cennet mekânı olsun. İnşallah cennette şehit kardeşi ile birlikte oluruz, diye dua ediyoruz.

Bizlerin her zaman iyi ve kötü günümüz de yanımızda bulundunuz. Bu kederli günümüzde de yalnız bırakmadınız. Bu zor günümüzde bizleri ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum,” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



23/09/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır