Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZİ AĞİT GÜNENÇ EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

“19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası” nedeniyle, Çubuk ilçe merkezinde ikamet eden, Van-Çaldıran nüfusuna kayıtlı Gazi Ağit Günenç,  Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit kardeşi Yusuf Şahin ile birlikte evinde ziyaret edildi. 

Dernek Başkanı Zeki Avan düğünde yapmış olduğu konuşmada: 19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, ilçemizde ikamet eden gazilerimize ve şehit ailelerimize ziyaretler düzenlemiş bulunuyoruz. Aynı zaman’da geçtiğimiz günlerde gazimizin eşini kaybetmesi nedeni ile başsağlığı ziyareti, yine kendisinin de mideden ameliyat olması nedeniyle, geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Vefat eşine Allah rahmet etsin. Kendisine de acil şifalar diliyoruz, dedi.

Gazi Ağit Günenç’de yapmış olduğu konuşmasında: Üç yıl önce Çubuk İlçesine taşındım. İlk geldiğim günden beri derneği ziyaret ederim. İmkânlar dâhilinde bana yardımcı olsunuz. 19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, beni evimde ziyaret edip, başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunmanız, bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlam ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Gazi Ağit Günenç’e, Kuran-ı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye etti. 


ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ




 



23/09/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır