Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
9. ULUSLARARASI ÇUBUK TURŞU VE KÜLTÜR FESTİVALİNE KATILDIK

9. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliğine, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak katılarak derneğimizi en güzel bir şekilde temsil etmeye çalıştık. 

9.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliğine, Derneğimizin kortej yürüyüşünde ve festival alanındaki standımız bu senede yine çok büyük ilgi görmüştür. 

Daha önce den derneğimiz tarafından festivaller için yaptırılan 3,5metre boyunda, 2,5metre genişliğindeki Çanakkale’nin isimsiz kahramanlarının etrafına, Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve 23 Gazisinin resimlerinin yer aldığı seyyar şehit ve gaziler anıtı panonun devasa görünümünü, kortej yürüyüşünde ve açmış olduğumuz stantta dikkat çekmeye devam etmektedir. 

Festivale katılan misafir ve ilçe halkımızın ilk etapta dikkatini çekmekte olup, çok yoğun ilgi ili ziyaret edilmektedir.

Yine Şehit ve Gazilerimiz ile ilgili özel olarak hazırlamış olduğumuz slâyt sunumu büyük ekran TV ekranında kahramanlık türküleri eşliğinde gösterilmesinin yapılması da, standımıza olan ilginin daha çok dikkat çekilmesi sağlamıştır.

Ayrıca derneğin festivaldeki standı Şehit ve Gazilerle ilgili özel olarak hazırlanan, Şehit ve Gaziler köşesi, el işçiliği ile yapılmış değişik panoların, Şehit ve Gazilerin Saatlerinin yer aldığı sergiler büyük ilgi ile ziyaret edilmiştir. 

Festival alanına açmış olduğumuz standımızı şehit ailelerimiz, gazilerimiz, üyelerimiz, protokol ve misafirlerimiz tarafından ziyaret edilmiştir. 

Standımızı ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ 



20/09/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır