Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
Terör Mağdurları Derneği Mısır ve Suriye’de Yapılan Katliamları Kınadı

Terör Mağdurları Derneği Mısır ve Suriye’de Yapılan Katliamları Kınadı

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Mısır ve Suriye de yapılan katliamları kınadı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Mısır ve Suriye’de yapılan katliamları kınadı.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Suriye ve Mısır da yaşanan katliamlara duyarsız kalmamak amacıyla yazılı bir kınama mesajı yayınladı. Kınama mesajında son zamanlarda Suriye’de ve Mısır da yaşanan insanlık dışı katliamlara sessiz kalamayacaklarını kaydeden Zeki Avan, ilçedeki tüm şehit yakınları ve gazilerin hissiyatlarına tercüman olmak amacıyla kınama mesajı yayınladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, ülkemizde ve dünyanın neresinde olursa olsun, ister yası dışı örgütlerin yapmış oldukları terör olayları ve isterse devletlerin yapmış oldukları katliamları şiddet ve nefret ile kınıyoruz.”

Terör olaylarında ve yapılan katliamlarda binlerce masum sivil insanların hayatını kaybettiğini hatırlatan Avan, “Terörün devleti, milleti, bölgesi, yöresi, dini, mezhebi ve ırkı olmaz. Bu olayların acı bedelini yaşlılar, kadın ve çocuklar ödemektedir. Katliam ve terörün olaylarının olduğu yerde hayat olmaz. Oralarda her zaman gözyaşı ve acı vardır. Bu tür acıları yaşatanlar, bir gün kendileri de bu acıları fazlası ile yaşayacaklardır. Dünya nın gözü önünde Mısır’da darbeci diktatörler tarafında zalimce katliamlar yapılmaktadır. Aynı katliamlar Suriye rejimi tarafından da uzun zamandan beri kendi insanına uygulanmaktadır. Dünyanın gözü önünde yapılmakta olan bu katliamlara Birleşmiş Milletler, ABD, Avrupa Birliği ve İslam Dünyası görmezden gelmektedir. Türkiye genelinde nüfusuna göre, teröre en çok kurban veren ve terör belasından en çok canları yanan bizler, dünyanın neresinde olur ise olsun, her türlü terör olaylarını ve yapılan katliamları şiddet ve nefretle kınıyoruz. Hayatlarını kaybedenlere Allah tan rahmet, yarılara ise acil şifalar diliyoruz”dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21/08/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır