Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HACCA GİDEN ŞEHİT BABASI MEHMET ÖZENÇ’E ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden, Bu sene dini görevinin yetirmek için, hacca gidecek olan şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, hacca uğurlama ziyareti yapılıyor.

Dernek başkanı Zeki AVAN hac ziyareti ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Yuva Köyü nüfusuna kayıtlı İlhami ÖZENÇ, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için görev yaparken 01.05.1992 tarihinde Bingöl -Solhan’da bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada şehit olmuştur.

Ankara Keçiören’de ikamet eden, Şehit Babası Mehmet ÖZENÇ ile Şehit Annesi Fatma ÖZENÇ dini görevlerini yerine getirmek için hacca gitmektedirler. Bu nedenle hacca gidecek olan şehidimizin anne ve babasını dernek yönetim kurulu olarak evlerinde ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Yapacakları hac ibadetlerini Cenabı ALLAH kabul etsin. İnşallah sağlıklı bir şekilde gidip ve gelmelerini temenni ediyoruz.

Dernek olarak haberimizin olduğu veya haber edildiği takdirde, Şehit ailelimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, nişan, düğün, sünnet düğünü, hastalık, cenaze, hac uğurlaması, asker uğurlaması, çocuk görmesi, ev görme gibi mutlu ve kederli günlerinde gücümüz nispetinde yanlarında olmaya çalıştık. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz, dedi

Şehit Babası Şehit Babası Mehmet ÖZENÇ’de ziyarette yapmış oldukları konuşmada; Bizlerin devamlı iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda olup, Mübarek Hac yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan, Dernek Başkanı Zeki AVAN’a ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, dedi.

Günün anısına, Şehit Babası Mehmet ÖZENÇ ile Şehit Annesi Fatma ÖZENÇ’e, Türk Bayrağı, Şehit ve Gaziler Panosu, Şehit İlhami ÖZENÇ’in resminin bulunduğu, saat hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



16/10/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır