Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP OSMANİYE MİLLETVEKİLİ HASAN HÜSEYİN TÜRKOĞLU DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU,  Ankara İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman GÜMÜŞ,  MHP Çubuk İlçe Başkanı Sait AYDOS ve yönetim kurulu üyeleri derneğimizi ziyaret ettiler. 

 

Misafirleri Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Ramazan GERGİN, Şehit Babası Muharrem ASRAK, Babası Satılmış ÇAKIR, Gazi Hasan YALAMA, Dernek Üyesi Bekir KALE tarafından karşılandılar.

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Milliyet Hareket Partisi Genel Merkezinin ziyaret programları çerçevesinde Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bölücü başı ile yapılan görüşmelerle ilgili, bizlerin tavrı belli. Karşında durmaya devem edeceğiz, dedi. 

 

Derneğin ziyaretçi anı defterine, duygu ve düşüncelerini yazan TÜRKOĞLU; Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak bizleri kabul etmeniz bir önemli incelik ve nezakettir. Çok teşekkür ediyoruz.

Yaşadığı her toprağı vatan, yapmak için kan ve can ile bedel ödemeyi fıtratının bir parçası olarak kabul etmiş Yüce Türk Milleti, hür bağımsız ve Müslüman olarak yaşadığı Anadolu coğrafyacısını elde tutmak için evlatlarının kanını ve canını fedakârca vermeye devam etmektedir. Bizlerin bu topraklarda esenlik ve huzur içinde uyuması, gezmesi, çalışması ve rütbe, unvan sahibi olabilmesinin yegâne sebebi olan aziz şehitlerimizin manevi huzurunda, gazilerimizin önünde saygı ile eğiliyoruz.  Mekânları cennet olsun. Hz. Peygamberin komşu olan şehitlerimiz Cenabı Allah’ın rahmetine nail olsunlar. Diye yazdı. 

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmasında: Derneğimize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Son zamanlarda bölücü başı ile İmralı’da görüşme ve müzakerelerin yapılması ve basına sızan açıklamalar çok rahatsız etmektedir.

Şehit aileleri ve gaziler olarak İmralı’da bölücü başı ile hükümetin pazarlık masasına oturmasına ta başından beri karşıyız. Binlerce askerimizi şehit eden, binlerce askerimizi sakat bırakan, ekonomimize çok büyük darbe vuran, binlercece ocak söndüren, eli kanlı bebek katili ve İmralı canisi ile görüşme ve müzakerelerin yapılması, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi derinden üzmektedir, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verildikten sonra, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU’na, MHP Genel Merkezine ve T.B.M.M Grup Başkanlığına şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını dile getiren dosya verildi. 

 

Ziyaretin anısına Dernek Başkan Zeki AVAN tarafından, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU’na Çubuk İlçesinin 59 Şehit resminin bulunduğu şehit panoları ve misafirlere Türk Bayrağı hediye edildi. 

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



23/03/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır