Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI SATILMIŞ AKTAŞOĞLU’NA ZİYARET

Şehit Jandarma Er İhsan AKTAŞOĞLU

Çubuk İlçesi Dağkalfat köyü nüfusuna kayıtlı şehit İhsan Aktaşoğlu 22.06.1991 tarihinde Şırnak Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Er olarak vatani vazifesini yaparken hastalanarak görevi başında vefat etmiştir.

Çubuk İlçesi Dağkalfat köyünde ikamet eden şehit babası Satılmış Aktaşoğlu ve şehit annesi Melek Aktaşoğlu evlerinde, dernek başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dâhilinde ziyaret ediyoruz.

Şehit babası Satılmış Aktaşoğlu derneğimizi arayıp, kömür ihtiyaçlarının olduğunu ve bu konuda kendilerine yardımcı olmamızı istemişlerdir. Bizlerde acil ihtiyaçları olan kömür ile birlikte erzak yardımı yapılmıştır. Yine derneğimiz de ihtiyaç fazlası bulunan televizyonunu da hediye etmiş bulunuyoruz.

Çubuk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmede ise Satılmış Aktaşoğulu’na kömür yardımının çıktığını, dağıtımların devam ettiğini ve bir an önce kendilerine ulaştırılacaklarını belirtiler.

Şehit babası Satılmış Aktaşoğlu’nu daha önce birkaç defa evlerinde ziyaret edip, imkânlarımız dâhilinde yardım edilmiştir.

Şehit babası Satılmış Aktaşoğlu’nun konumu terör kapsamına girmediği için maaş bağlanmamıştır. Hiç bir özlük hakkından da yararlanamamaktadırlar. Buna benzer sorunların giderilmesi için, dernek olarak devamlı girişimler de bulunuyoruz. Yapılacak yeni anayasada yer almasını için gayret ediyoruz.  

Şehit Babası Satılmış Aktaşoğlu’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Bizim bu zor günümüzde, Çubuk İlçesinin en uzak köylerinden birisi olan Dağkalfat köyümüze bu kış gününde ziyaret edip, ihtiyacımız olan kömürleri getirip, erzak yardımında bulunmanız bizleri çok memnun etmiştir. Televizyonumuz da devamlı arıza yapıyordu. Televizyon hediye etmenizden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyoruz.  Bizleri çok sevindirmiştir

Dernek olarak bizleri devamlı evimizde ziyaret edip, yardımcı oldunuz.  Bu güne kadar bizleri unutmadınız. Yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaret ve yardımlarınızdan dolayı, başta dernek başkanımız Zeki Avan’a, Şehit babası Ahmet Şahin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama’ya çok teşekkür ediyoruz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Ramazan Gergin tarafından, Şehit Babası Satılmış Aktaşoğlu’na Dağkalfat köyünde yapılan ziyaretten görünüş. (Dernek arşiv fotoğrafı 15.09.2008)

 

Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından, Şehit Babası Satılmış Aktaşoğlu’na Dağkalfat köyünde yapılan ziyaretten görünüş. (Dernek arşiv fotoğrafı 05.01.2011)

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



12/01/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır