Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI BEKİR KOÇ’A ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden, Ankara Keçiören’de ikamet eden, Şehit babası Bekir KOÇ’a evinde ziyaret.

İlçemiz Tahtayazı Köyünden olup, Ankara Keçiören’de ikamet eden, Şehit babası Bekir KOÇ’un oğlu Lokman KOÇ. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için, Bolu Düzce Jandarma Karakol Komutanlığında görev yaparken, Düzce karayolunda araç ile otobanda güvenlik devriyesi gezerken trafik kazası sonucunda 13.05.1990 tarihinde şehit olmuştur.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, “Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk.” Sizlerle birlikte üzüldük.” “Sizlerle birlikte sevindik.” “Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz.”Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dâhilinde evlerinde ziyaret ediyoruz.

Öncelikle evlerinde ziyaret edemediğimiz şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret edip, diğer şehit ailelerimizi ve gazilerimizi bir sene içerisinde tamamını evlerinde ziyaret edeceğiz, dedi.

Şehit Babası Bekir KOÇ ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Dernek olarak devamlı bizlerin iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda oldunuz. Ayrıca ismini verdiğimiz, şehidimizin oğlu ve benim torunum olan Lokman KOÇ’un ayağının sakatlığı nedeniyle ziyaret edip, onura etmenizden dolayı da, Dernek Başkanımız Zeki AVAN’a ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, dedi.

Günün anısına, Şehit Babası Bekir KOÇ ile Şehit Annesi Remziye KOÇ’a, Türk Bayrağı, Şehit ve Gaziler Panosu, Şehit Lokman KOÇ’un resminin bulunduğu, şehitler saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



16/10/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır