Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
“VATAN HAİNLİĞİNİN, CEZASI İDAMDIR”

Yine son zamanlarda bölücü başı ile İmralı’da görüşme ve müzakerelerin yapılmaya başlandığını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyoruz. Eli kanlı katilin muhatap kabul edilmesi bizleri çok üzmektedir.

Bölücü başının, eli kanlı katil ve vatan haini olduğu,  Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Mahkemeleri tarafından belgelenmiştir. Bu neden ile de idama mahkûm edilmiştir. Maalesef idam kararı da zamanın da uygulanmamıştır. Anayasamızdan idamın kaldırılmasıyla, bölücü başının idamı da, ömür boyu hapse çevrilmiştir.

Binlerce askerimizi şehit eden, binlerce askerimizi sakat bırakan, ekonomimize çok büyük darbe vuran, bince ocak söndüren, eli kanlı bebek katili ve İmralı canisi ile görüşme ve müzakerelerin yapılması, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi derinden üzmektedir.

Dernek olarak bu konudaki görüşlerimiz başından beri net bellidir. Doğru bir tanedir. Doğru iki tane olmaz.  Doğru iki deniyorsa, zaman o işte bir yanlış vardır. Bizler doğru bildiklerimizi zaman ve her yerde, çekinmeden söyledik ve söylemeye devam edeceğiz.

İmralı’da bölücü başı ile hükümetin pazarlık masasına oturmasına karşıyız.

“Bir vatan haininin, bir evlat katilinin cezasını, bizim evlatlarımız adına af edemez, kimse’de helal edemez. Bunun cezası idamdır. Kısasa kısas vardır dinimizde. “Vatan hainliğinin, cezası idamdır.” Biz bu görüşmeleri istemiyoruz. Af edilmesini de istemiyoruz”

Bu oynanan oyunların perdesini bir açsınlar da bu millet de, biz de öğrenelim. Bölücü başının arkasında kimler var, bu oyun nasıl oynanıyor? Hiçbir şey yapamıyorsanız bunun arkasındaki oyuncuları gösterin. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak,  vatan haininin cezası çekmesini istiyoruz. Orada Devlet Başkanı, Başbakan gibi muhatap alınmasın. Verilmiş cezası var, idam etsinler. Neden idamı tartışıp geri çektiler? Halkoyuna gitsinler, bu millet ne diyor? Halkoyundan ne çıkıyorsa bizler ona razıyız. Milletin iradesi her şeyin üstündedir.  Masa başında ayak oyunları yapılmasın.” 

Bu hainlere güvenilmez. Geçmiş tarihlerde yine buna benzer anlaşmalar olduğunu öğrendiğimizde, bunlara güvenmeyin demiştik. Hain hainliğini yapmadan duramaz. Çünkü dış kaynaklı taşeron örgüt olduğunu herkes tarafından bilinmektedir. 

İmralı canisi ile görüşmeler devam derken, yine bölücü terör örgütü PKK boş durmadı. Hakkâri Çukurca ilçesindeki Karataş Jandarma Karakolu’na saldırmıştır. Bu hain saldırıda,  1 askerimizin şehit düştüğünü, 2 askerimizin de hafif yaralandığını üzülerek yine öğrenmiş bulunuyoruz. Kahraman askerlerimiz tarafından anında karşılık vermesi ile de 14 terörist etkisiz hale getirmişlerdir. Bu saldırı da hayatı kaybeden şehidimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Şehit Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyoruz.

Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Şuan görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.”

Bölücü başı ile İmralı’da görüşmesini, bazı şehit aileleri, gaziler ve derneklerin desteklediği söylenmektedir. Bu destek geneli kapsamız, yüz de bir bile olmaz. Bir iki çatlak sese değil, Türkiye genelindeki, şehit ailelerinin, gazilerin ve derneklerin görüşleri alınmalıdır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



10/01/2013


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır