Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TUNCELİ’DE HAİN TUZAK 6 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Bingöl-Muş karayolunda silahsız sivil askerleri taşıyan konvoya roketatarla saldırı sonucunda 10 askerimizin şehit, 70 askerimizde yaralanması olayının üzüntüsünü yaşarken,

Tunceli’de bölücü terör örgütü PKK tarafından askerlerimizi taşıyan sivil minibüsün güvenliğini sağlayan cipin geçişi sırasında bomba yüklü aracın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucunda 6 askerimizin şehit olduğunu, yolda eşiyle yürüyen bir kadın da hayatını kaybedip, 1 kişinin de ağır yaralandığını maalesef yine üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.
 
Son aylarda terör olaylarının artması bizleri derinden üzmüştür. Acı üstüne, acı gelmiştir. Neredeyse her sabah terör saldırıları ile şehit haberleri sarsılmış bulunuyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü milletimizin huzuru için vatani vazifesini yapan asker, polis, savcı, memur, öğretmen, din görevlisi, sivil, yaşlı, genç ve çocuk demeden keleşçe pusu kurup, arkadan haince saldırı yapmaktadırlar. Yapılan bu hain saldırıları şiddet ve nefret ile kınıyoruz. 
 
Dinimizde ve askeri kanunlarda vatan hainlerinin cezası çok açık bir şekilde belirtilmiştir. Bu nedenle idam yasasının bir an önce getirilip, uygulanmasıdır. Bu neden ile vatan hainlerine Avrupa uyum yasaları içerisinde verilecek cezalar ile terörün önüne geçileceğine inanmıyoruz. Türk uyum yasaları çerçevesinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve millimizin huzuru için idam yasası tekrar meclise getirilmeli ve uygulanmalıdır.
 
Bölücü terör örgütünün bulunduğu her yere, başta kandil olmak üzere operasyon yapılmalı ve hainler bulundukları yerlerde tesirsiz hale getirmelidir. Teröristlerin idam edilmesine karşı çıkan Ülkeler Asker ve polislerimizin şehit edilmesine sessiz kalmaktadır. Bir kısmı sessiz kaldığı gibi, bir kısmı da teröristleri ülkelerinde himaye edip, destek vermektedirler. Artık saflar belli olmalıdır.
 
Bu milletin, bin bir yokluklar içerisinde büyüttüğü evlatlarını vatan hainleri tarafından kalleşçe şehit edilmesine son verilmedir. Bizler kendi içerimizde bir olduğumuz zaman hiç bir kimse bir şey yapamayacaktır. Çok kısa bir zaman içerisinde bütün oyunların boşa çıkacağına inanıyoruz.
 
Hain saldırılarda, şehit düşen askerlerimize, polislerimize, başsavcımıza, sivillerimize,  Allah’tan rahmet diliyor, Ailelerine, Türk Milletine, Polislerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralı da acil şifalar diliyoruz.
 
Şuan görevi başında bulunan ve operasyonlara katılan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.”
 
 
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 


27/09/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır