Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞIRNAK BEYTÜŞŞEBAP’TA 10 ASKERİMİZ ŞEHİT

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ne bölücü terör örgütü PKK tarafından Jandarma Taktik Alay Komutanlığı,  Kato Dağı eteklerinde geçici olarak bulunan Bolu Komando Tugayı’na, ilçe merkezine sızan bir grup PKK’lı teröristin de Kaymakamlık başta olmak üzere Polis Lojmanları ve diğer resmi kuruluşlara saldırı roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Asker ve polisler anında karşılık vermiştir. Yapılan bu hain saldırılarda 10 askerimiz şehit olmuş 7 askerimizde yaralanmıştır. Çok sayıda vatan haini öldürülmüştür. 

Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe  ve terör belasından en çok canları yanan bizler. 

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken şehit düşen askerlerimiz, Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi’ye  Piyade Asteğmen Burak Erdi’ye, Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt’a, Uzman Çavuş Erdoğan  Sönmez’e,  Çavuş Ramazan Emre Ala’ya, Onbaşı Süleyman Güleç’e, er Serdar Küpeli’ye, er Osman  Yıldız’a, er Uğur Sağdıç’a ve er Emrah Karataban’a, Allah’tan rahmet diliyor, Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini, uzantılarını ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Dinimizde ve askeri kanunlarda vatan hainlerinin cezası çok açık bir şekilde belirtilmiştir. Bu nedenle idam yasasının bir an önce getirilip, uygulanmasıdır.  Bu neden ile vatan hainlerine Avrupa uyum yasaları içerisinde verilecek cezalar ile terörün önüne geçileceğine inanmıyoruz.

Türk uyum yasaları çerçevesinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve millimizin huzuru için idam yasası tekrar meclise getirilmeli ve uygulanmalıdır.

Teröristlerin idam edilmesine karşı çıkan Avrupa ve Dünya devletleri, askerimizin şehit edilmesine neden sessiz kalmaktadır. Sessiz kaldığı gibi teröristleri ülkelerinde himaye edip, destek vermektedirler. Artık saflar belli olmalıdır. Bu milletin bin bir yokluklar içerisinde büyüttüğü evlatlarını vatan hainleri tarafından kalleşçe şehit edilmesine son verilmedir.

Şuan görevi başında bulunan ve operasyonlara katılan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



04/09/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır