Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AYKUT DELİMEHMETOĞLU’NUN AİLESİ ÇUBUK İLÇESİNE TAŞINDI

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından 13 askerler ile birlikte çatışmada şehit düşen, Çubuk Oymide Nüfusuna kayıtlı Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun, Bursa İnegöl’de yaşayan babası Beytullah Delimehmetoğlu, annesi Gülnur Delimehmetoğlu, kız kardeşleri Aygül Delimehmetoğlu ve Sude Delimehmetoğlu Çubuk İlçesine taşındı.

Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun babası Beytullah Delimehmetoğlu, annesi Gülnur Delimehmetoğlu, kız kardeşleri Aygül Delimehmetoğlu ve Sude Delimehmetoğlu’nun, Çubuk İlçesine taşınması nedeni ile Dernek başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ramazan Gergin ve Gazi Hasan Yalama ile birlikte hoş geldiğin ziyaretine gidildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; İlk öncelikle Çubuk ilçesine yeni taşınmanız nedeni ile hoş geldiniz diyor, dernek olarak her zaman yanınızda olduğumuz bu vesile ile bir daha belirmek istiyoruz. Derneğimizin amacı şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine hizmet etmektir.

Bu vesile ile vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için vatani vazifesini yaparken şehit düşen Şehit Aykut Delimehmetoğlu’na, bütün şehitlerimizle ve son günlerde artan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimizle Allah’tan rahmet, yaralılarda acil şifalar diliyorum. Şu an görevi başında bulunan bütün askerlerimize ve polislerimize başarılar diliyorum, dedi.

Şehit Babası Beytullah Delimehmetoğlu’da yapmış olduğu konuşmasında; Bizleri her zaman bırakmadınız. Bu günde Çubuk İlçesine yeni taşınmazı nedeni ile bizleri evimizde ziyaret etmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı dolayı çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi oğlum Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nu Çubuk Oymide köyüne defin etmiştik. İşim gereği Bursa İnegöl’de ikamet ediyordum. Evladımıza daha yakın olmak için Çubuk ilçesine taşınmaya karar vermiş bulunuyoruz,  dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



26/08/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır