Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZİANTEP’TE BOMBALI SALDIRI 9 ŞEHİT 69 YARALI

Gaziantep Şehit Kamil İlçesi Karşıyaka Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç’ın uzaktan kumanda ile aracın infilak ettirilmesi nedeni ile patlama meydana gelmiştir.  Bu patlamada 9 kişinin hayatını kaybettiği patlamada, 69 kişi de yaralandığını maalesef yine üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Yine bölücü terör örgütü tarafından uzaktan mayınlı saldırılar 4 askerimiz şehit edilmiştir.

Vatan hainleri ramazan ayında ve bayramı da hiçe sayarak son günlerde askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza acımasızca ve alçakça saldırılar düzenlemektedirler.

Mübarek Ramazan Bayramında ailesi ve çocukları ile akraba ziyaretleri ve alışveriş için çıkmış oldukları çarşı ziyaretlerinde haince saldırıya maruz kalan, kadın, çocuk demedin sivil vatandaşlarımızın hedef alınması terörün gerçek acımasız yüzünü ortalığa koymaktadır. İçlerinde zerre kadar iman olsa bu saldırıları yapmazlar. İnsan canını kıymazlar. İnşallah dökmüş oldukları kanda boğulacaklardır.

Devletin, devlet olmanın gereği olarak vatan hainlere gereken cevap verecektir.  Bu neden ile Devletin, hükümetin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelede daha çok radikal tedbirlerin alınmasını ve operasyonlara ara vermeden, teröristlere göz açtırmadan devam etmelidir.

Askeri müdahalelerle birlikte ayrıca bu teröristlerin maddi kaynaklarını kurutacak operasyonlara geçilmelidir. Yardım ve yataklık edenlere karşı acilen gerekli tedbirler alınmalıdır. Yeter artık akan kanlar durdurulmalıdır. Caydırıcı olması içinde idam yasasının geri getirilmesi ve uygulanması gerekmektedir.

Bu hain saldırıları düzenleyen bölücü terör örgütü PKK ve işbirlikçilerini,  destekçilerini nefretle kınıyoruz.

Ayrıca Şırnak’ta askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucunda 9 askerimiz ile birlik 1 köy kurucu şehit olmuş, 4 askerimizde yaralanmıştır.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda ve kazada hayatlarını kaybeden Şehit askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah tan rahmet diliyor, yaralı asker ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diyoruz. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/08/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır