Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK TİCARET BORSASINDAN TERÖR MAĞDURLARINA ERZAK YARDIMI

Çubuk Ticaret Borsası, Çubuk terör şehit ailelerine ve gazilerine erzak yardımında bulundu.

Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Sayın Veli DEMİR Erzak yardımı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Sayın Zeki AVAN, her sene olduğu gibi bu senede ramazan öncesi Çubuk Ticaret Borsamızı ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerimize erzak yardımı yapılması nedeniyle yazılı dilekçe ile talepte bulunmuştur.

Bizler de Çubuk Ticaret Borsa olarak cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize her sene olduğu gibi bu senede erzak yardımı yapılmasına karar verdik. 

Şehitlerimiz bu vatan için canlarını, gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını vermektedir. Şehitlerimize, ailelerine ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Bundan sonra da imkânlarımız ve gücümüz nispetinde yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Çubuk Terör Mağdurları Derneğinin yapmış olduğu başarılı çalışmaları çok yakından takip etmekteyiz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim her şeyimiz ve baş tacımızdır, dedi. 

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu açıklamada; Her sene olduğu gibi bu senede ramazan öncesi, Çubuk Ticaret Borsa Başkanı Sayın Veli DEMİR ile görüşme yaparak, şehit ailelerimize ve gazilerimize erzak yardımı yapılmasını istedik. Bu isteğimizi severek kabul etmişlerdir. 

Bu nedenle Çubuk Ticaret Borsasının şehit ailelerimize ve gazilerimize her sene geleneksel olarak yapmış oldukları erzak yardımlarından dolayı başta Borsa Başkanı Sayın Veli DEMİR’e, yönetim kuruluna, çalışanlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Şehit ailelerimize ve gazilerimize iki türlü yardım yapılmaktadır. Birincisi mağdur durumda bulunan ailelere, ikincisi ise genel olarak hediye anlamında, onura edilmek için değişik kurum ve kuruluşlar tarafından değişik hediyeler verilmektedir. Amaç onları onura etmektir. Bu vesile ile gönüllerini alınıp, unutulmadıklarını hissettirmektedir,” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ





16/08/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır