Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HAKKÂRİ DAĞLICA’DA 8 ASKERİMİZ ŞEHİT

 

Bölücü terör örgütü PKK tarafından HakkâriYüksekovaDağlıca’daki Yeşiltaş Karakolu ve Şemdinli Derecik teki İç Güvenlik Taburu’na saldırı gece yarısı havan ve roketatarla ateş açıp, ardından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlediğini ve bu hain saldırıda 8 askerimizin şehit olduğunu 19 askerimizin de yaralandığını üzülerek maalesef üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Yine Hatay’ın Belenilçesinde bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 askerimizin de şehit olduğunu yine üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi bulunan ve terör belasından en çok canları yanan bizler.  Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken şehit düşen askerlerimiz, Çavuş Ali Gümüş’e (Konya Ilgın), Piyade Onbaşı Cahit Kılıç’a (Diyarbakır Hani), Piyade Onbaşı İsa Sayın’a (Muş Merkez), Piyade Er Umut Bulut’a (Samsun Salıpazarı), Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu’na (Trabzon Merkez), Piyade Er Mustafa Türkmen’e (Kütahya Gediz), Piyade Er Yaşar Doymuş’a (Giresun Tirebolu), Ulaştırma Er Samet Bütün’e (Konya Ahırlı) Doğukan Şit’e, (İstanbul) Allah’tan rahmet diliyor, Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Dinimizde ve askeri kanunlarda vatan hainlerinin cezası çok açık bir şekilde belirtilmiştir. Bu nedenle idam yasasının bir an önce getirilip, uygulanmasıdır.  Bu neden ile vatan hainlerine Avrupa uyum yasaları içerisinde verilecek cezalar ile terörün önüne geçileceğine inanmıyoruz.

Türk uyum yasaları çerçevesinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve millimizin huzuru için idam yasası tekrar meclise getirilmeli ve uygulanmalıdır. İdam yasasının getirilmesi ve uygulanması için referandum yapılmalıdır. 

Teröristlerin idam edilmesine karşı çıkan Avrupa ve Dünya devletleri, askerimizin şehit edilmesine neden sessiz kalmaktadır. Sessiz kaldığı gibi teröristleri ülkelerinde himaye edip, destek vermektedirler. Artık saflar belli olmalıdır. Bu milletin bin bir yokluklar içerisinde büyüttüğü evlatlarını vatan hainleri tarafından kalleşçe şehit edilmesine son verilmedir.

Terör olaylarının biran önce bitirilmesi için herkesin taşın altına elini koyup, maddi ve manevi fedakârlık yapılmadır. Horoz dövüşü yapılmamalıdır. Her gün onlarca ocak sönmektedir.

Şuan görevi başında bulunan ve operasyonlara katılan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



20/06/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır