Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT KIZI EBRU KESEN’İN MUTLU GÜNÜ

Tunceli Pertek Dere Karakolu’nda vatani görevini yaparken 31 Mart 1989 tarihinde şehit olan Jandarma Er Rafet Kesen’in kızı Ebru Kesen,Ankara Altın park Düğün Salonunda yapılan mütevazı bir törenle hayatını Aykın Arslan ile birleştirdi.

Şehit ailesinin düğününe Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Garnizon Komutanı Sıtkı Akgöz, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Dernek Başkanı Zeki Avan düğünde yaptığı konuşmada, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Şehit kızının düğünü olması nedeniyle böyle bir tören düzenlediklerini anlatan Avan şöyle dedi:

“Bedenin bir parçasını feda eden gazilerimize geçmiş olsun, şehitlerimize rahmet, şu an görevi başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli askerlerimize, polislerimize ve tüm güvenlik güçlerimize de üstün başarılar diliyorum. Bu törenler tamamen şehit ailesinin isteğine bağlıdır. Amacımız onların yalnız olmadığını hissettirmektir. Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yeni evlenen çiftimize de ömür boyu mutluluklar diliyoruz.”

Kendisini mutlu gününde yalnız bırakmayan şehit yakınlarına ve misafirlere teşekkür eden şehit kızı Ebru Kesen de, “Bizlerin her zaman iyi ve kötü günümüzde yanımızda bulunan ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Dernek Başkanımız Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından genç çiftlere Şehitler Panosu, Kuranı Kerim Meali, küçük altın ve Türk Bayrağı hediye etti.

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ




05/06/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır