Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP ANKARA İL BAŞKANI FATİH ÇETİNKAYA ZİYARET EDİLDİ

Derneğimiz tarafından MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya makamında ziyaret edildi. Ziyaret Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Şehit Babası Bekir Koç ve Dernek üyesi Baki Öz tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Derneğimizin sosyal faaliyet çerçevesinde, derneğimize, şehit ailelerimize ve gazilerimize maddi ve manevi destek verip, bizlere ziyaretlerde bulunan sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti il ve ilçe başkanlarına ziyaretler düzenlemekteyiz. Bu nedenle ile sizlerinde yeni MHP Ankara İl Başkanlığını görevinize yeni gelmenizden dolayı hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Yeni görevinizde başarılar dileriz.

Çubuk İlçesi nüfusuna göre 59 şehit ve 23 gazisi ile Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçedir. Terör belasından en çok canları yanan bizler, son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle, gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmektedir. Acılı yüreklerimize devamlı kor düşürmektedir,” dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ise şehitliğin ve gaziliğin İslam dinindeki önemine dikkati çekti.
Son zamanlarda artan terör saldırılarından ve şehit haberlerinden duyduğu rahatsızlığı anlatan Çetinkaya, “Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken, bölücü terör örgütü PKK tarafından asker ve polislerimiz şehit edilmektedir. Bu, bizi çok üzüyor. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve ailelerinin başımızın üstünde yeri vardır. Şehitlerimize Allah tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
Bu tür derneklere sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Çetinkaya, en kısa zamanda bölge milletvekilleri ile birlikte dernek binasını ve şehit yakınlarını ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.
Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya’ya Türk Bayrağı ve 59 Şehit ve 23 Gazinin resimlerinin bulunduğu çerçeveli pano hediye edildi
 
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



31/05/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır