Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DİYARBAKIR’DAKİ POLİS ARACINA YAPILAN HAİN SALDIRIYI KINAMA

“NE YAPARSANIZ YAPIN, BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRAMAYACAKSINIZ”

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği 08.09.2008 tarihinde Diyarbakır daki Polis servis aracına yapılan hain saldırıyı kınama ve başsağlığında bulundu.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden yapılan açıklamada; Diyarbakır Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Okulu nda görevli polis memurlarını şehir merkezine götüren polis servis aracını PKK lı teröristler tarafından el bombaları ve otomatik silahlarla saldırı yapılmıştır. Yapılan bu saldırıda 4 ü polis memuru 1 i yardımcı şoförle birlikte 5 kişi şehit olmuş, 18 kişinin de yaralandığını basından öğrenmiş bulunuyoruz.

Daha bir kaç gün önce toprağa verdiğimiz, Aktütün Şehitlerinin toprakları daha kurumadan, Diyarbakır’dan gelen bu acı haber bizleri çok derinden üzmüştür.

Terörden en çok canları yanan bizler, saldarıda hayatını kaybeden şehitlerimiz, Polis memurları Duran Karaboğaş’a, Adem Seyfioğlu’na, Ramazan Tavşancı’ya, Ahmet Kılıçarslan’a ve yardımcı şoför Vedat Ulu’ya, ALLAH’TAN rahmet, yaralılara acil şifalar, Ailelerine, Emniyet Teşkilatına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Bu saldırıyı yapan vatan hainlerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz,

Bu coğrafyada yaşayanların hepside bizim insanlarımızdır. Bizler Kürdüyle, Türküyle, Alevisiyle, Sünni’siyle, Lazıyla, Arabıyla, Çerkeziyle, bin yıldır aynı topraklarda beraber ve kardeşçe yaşadık. Yaşamaya da devam edeceğiz.

Bu Ülkenin Vatan olmasını hep birlikte sağladık. Şimdi bir avuç hain bunu zedelemeye çalışıyor. Buradan bütün hainlere sesleniyoruz bunu başaramayacaksınız. Ne yaparsanız yapın bizi birbirimizden ayıramayacaksınız, denildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



09/10/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır