Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEK ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR

Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar, derneğimize maddi ve manevi destek veren hayır sahipleri ile dernek üyelerimizi onura ediyoruz. Bundan sonrada belirli zamanlar içerisinde onura etmeye devam edeceğiz.

Biz dernek olarak Ankara’daki dernek ve vakıflar gibi maddi olarak rahat değiliz. Biz ne kadar gayret gösterirsek o kadar destek alıyoruz. Bu girişimlerimiz dernek yönetim kurulu tarafından, bazen üyelerimiz, bazen de derneğimize gönül verenlerin gayretleri ile olmaktadır.
 
Derneğimize maddi ve manevi destek veren hayırsever, iş adamı, esnaf, siyası parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ve idarecileri ziyaret edip, şehitler saati, şehitler panoları, Türk Bayrağı, teşekkür belgesi ve plaket ile onura edip, teşvik edilmektedir. 
 
Derneğimizi tanıtmak ve ayakta tutmak, şehitlerimizin unutulmamasını sağlamak adına bize maddi ve manevi destek veren insanları onura etmekten mutluluk duyuyoruz.
Dernek üyelerimizden Baki Öz çevresinde bulanan hayırsever insanları derneğimize yardım etmek için devamlı teşvik etmektedir. Bu vesile ile derneğimize birçok değişik malzeme ve maddi destek alınmasına vesile olmuştur. Bu nedenle dernek üyelerimizden Baki Öz’ü plaket ve şehitler saati ile onura edildi. Kendisine şehit aileleri adına teşekkür ediyoruz.
 
Yine dernek üyelerimizin ‘den Ümit ve Ünsal Avan (Avanlar Market sahipleri) derneğimizin gayrimenkul alımında derneğimize maddi destek yapmışlardır. Ayrıca marketten yapmış olduğumuz alışverişlerde uzun süre idare etmişlerdir. Derneğimizde kullanılan ihtiyaç malzemelerini bağış yapmaktadırlar. Bu nedenle dernek üyelerimizden Ümit ve Ünsal Avan’ı teşekkür belgeli saat ile onura edildiler. Kendilerine şehit aileleri adına teşekkür ediyoruz.
 
Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.
 
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 


28/05/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır