Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HATAY DÖRTYOL VE HAKKÂRİ’DE 4 ASKERİMİZ ŞEHİT

“Hatay Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait askeri araç ile Amanos Dağları eteğindeki Kuzuculu beldesinin Kocadüz Yaylası yakınlarında operasyona giden jandarma özel harekât timine PKK’lılar tepelerdeki ormanlık alandan roketatarlı saldırı düzenlenmiştir. Roketli saldırıda isabet alan askeri araçta bulunan Jandarma İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı Erhan Dikmen, Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya ve Jandarma Teğmen Ahmet Tarım’ın şehit olduğunu, 2 askerimizin de ağır yaralı olduğunu,

Yine Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi Derecik mevkiinde, İç Güvenlik Hudut Tabur Komutanlığı na teröristler tarafından öğle saatlerinde havanlı saldırı yapıldığını, yapılan bu saldırıda da Topçu Er Sinan Dündar’ın şehit olduğunu, 1 askerimizin de yaralandığını, maalesef acı şehit haberlerini üzülerek basından öğrenmiş bulunuyoruz. Bu acı şehit haberi bizleri derinden üzmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken, şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.
Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Dinimizde ve askeri kanunlarda vatan hainlerinin cezası çok açık bir şekilde belirtilmiştir. Bu nedenle idam yasasının bir an önce getirilip, uygulanmasıdır. 
 
Şuan görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.”
 
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 


18/05/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır