Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ANNESİNE, ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Çubuk Barbaros mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Şehit annesi Şaziye Aslan ve Şehit babası Cemal Aslan anneler günü nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahit ve Şehit kardeşi Yusuf Şahin ile birlikte evinde ziyaret edildi.

Çubuk İlçesi Durhasan köyü nüfusuna kayıtlı Halil Aslan 1974 Kıbrıs Barış Harekâtında şehit düşmüştü.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Derneğimizin sosyal faaliyetleri çerçevesinde, ilçemiz ikamet eden ve ilçe dışarında ikamet ilçemiz nüfusuna kayıtlı şehit ailelerimizi ve gazilerimizi imkânlarımız dâhilinde belerli bir program dâhilinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğuna uğurlanması, askere uğurlaması gibi ziyaretlerin yanında, şehitleri anma günleri, gazileri anma günleri, anneler günü,   milli ve dini bayramlarda, ziyaretlerde bulunuyoruz. 
 
Bu nedenle ile bu seneki anneler günü ziyaretimizi Kıbrıs Şehit annesi Şaziye Aslan ve Şehit babası Cemal Aslan’a gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu gibi ziyaretler ile onura edip, gönlünü almış bulunuyoruz. Dernek olarak bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanınızda olmaya devam edeceğiz.
 
Amacımız onların yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olduğumuzu, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmektir,” dedi. 
Ziyarette duygulanan Şehit annesi Şaziye Aslan, Şehit oğlunun Kıbrıs’ta ki kabrini yeni ziyaret ettiğini hatırlatarak, yapılan ziyaretle ikinci mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Allah razı olsun Çubuk Kaymakamımız Cemal Şahin bizi oğlumuzun kabrine ziyarete gönderdi. Biraz olsun hasretliğimizi giderdik. Bunun üzerine sizlerin de bizleri ziyaret etmeniz, evladım gelmiş gibi oldu. Bizleri bu anlamlı günde evimizde ziyaret etmeniz anneler günümüzü hatırlamanız bizi çok memnun etti. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Şehit babası Cemal Aslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek başkanı Zeki Avan’a ve Şehit Babası Ahmet Şahin ve Şehit kardeşi Yusuf Şahin’e teşekkür ediyorum, dedi.
Ziyaretin anısına, Avan tarafından Şehit annesine Kuran-ı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye edildi.
 
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ


16/05/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır