Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ABLASI FATMA AYDOĞAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Şehit Jandarma Komando Er Ahmet Aydoğan

Çubuk İlçesi Mutlu Köy nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Komando Er Ahmet Aydoğan 23.09.1993 tarihinde vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, bölücü terör örgütü PKK’ya karşı operasyona giderken Mardin’in Savur İlçesi Bağlıca köyü mevkiinde araçlarının mayına basması sonucunda şehit oldu.

Çubuk İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Şehit Ablası Fatma Aydoğan’ın boğazından hastalığı nedeniyle başarılı bir ameliyat geçirmiştir.   Hastanede tedavi görmüş olup, tekrar eski sağlığına kavuşmuştur.
Şehit Ablası Fatma Aydoğan’a Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Şehit kardeşi Yusuf Şahin ile birlikte evinde ziyaret edildi. Ziyarette Şehit annesi Havva Aydoğan’da hazır bulundu. 
Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Şehit Ablası Fatma Aydoğan’ın boğazından ameliyat olması nedeniyle evinde ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu nedenle şehit ablası Fatma Aydoğan’a acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Derneğimizin sosyal faaliyetleri çerçevesinde, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğuna uğurlanması, askere uğurlaması gibi önemli günleri ile milli ve dini bayramlarda ziyaretlerde bulunuyoruz. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanınızda olmaya devam edeceğiz,”dedi.
Şehit Ablası Fatma Aydoğan’da yapmış olduğu konuşmada; “Boğazımdan rahatsızlığım nedeniyle ameliyat oldum. Allah’a çok şükürler olsun, şu an sağlığım çok iyi durumdadır. Sizlerin ziyaretleriyle de moral buldum. Hastalığım nedeniyle beni evimizde ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum,” dedi.
Ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki Avan tarafından Şehit Ablası Fatma Aydoğan’a, Kuranı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 


30/04/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır