Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI SATILMIŞ ÇAKIR’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ali Çakır

Çubuk İlçesi Aşağı Mahalle nüfusuna kayıtlı şehit Ali Çakır 04.07.1982 tarihinde Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanlığında Jandarma Astsubay Çavuş olarak vatani vazifesini yaparken bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada şehit oldu.
Çubuk İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Şehit Babası Satılmış Çakır, kalbinden geçirmiş olduğu hastalığı nedeniyle başarılı bir ameliyat geçirmiştir.   Hastaneden taburcu olup, şu an evinde istirahat etmektedir.
Şehit Babası Satılmış Çakır’ı Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Şehit kardeşi Yusuf Şahin ile birlikte evinde ziyaret edildi. 
Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Şehit Babası Satılmış Çakır’ın kalpten olması nedeniyle evinde ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu nedenle şehit babası Satılmış Çakır’a acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Bu gibi hizmetler derneğimizin asli vazifelerinden biridir. Bizler dernek olarak bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Onlarla birlikte üzülüp, onlarla birlikte sevindik. Dernek olarak bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanınızda olmaya devam edeceğiz.
Amacımız onların yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olduğumuzu, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmektir,” dedi. 
Şehit Babası Satılmış Çakır’da ziyarette yapmış olduğu konuşmada; “Kalbimden rahatsızlığım nedeniyle ameliyat oldum. Allah’a çok şükürler olsun, şu an sağlığım çok iyi durumdadır. Sizlerin ziyaretleriyle de moral buldum. Hastalığım nedeniyle beni evimizde ziyaret etmeniz, beni çok memnun etmiştir. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum,” dedi.
Ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki Avan tarafından Şehit Babası Satılmış Çakır’a, Kuranı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye edildi.
 
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 


30/04/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır