Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BİNGÖL’DE ÇATIŞMA 3 ŞEHİT

Bingöl de güvenlik güçleri ile PKK lı teröristler arasında çatışma çıktı: 3 asker şehit oldu, 10 yaralı var.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bingöl ün Genç ilçesi kırsalında PKK lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığını belirterek "İlk temasta 4 terörist etkisiz hale getirildi. Ardından birkaç saat sonra yeniden bir temas sağlandı. O esnada da maalesef 3 arkadaşımızı kaybettik. 3 şehidimiz var. Sıcak temas devam ediyor" dedi.

BİNGÖL DE 6 PKK LI ÖLDÜRÜLDÜ

Bingöl ün Genç ilçesi kırsalında 4 teröristin ölü olarak ele geçirildiği çatışmada 3 asker şehit oldu; 3 ü korucu, 7 si asker 10 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Yolaçtı köyü kırsal kesiminde bu sabah saatlerinde arazi arama tarama faaliyetlerinde bulunan güvenlik güçleri ile Teslim ol çağrılarına ateşle karşılık veren bir grup PKK lı arasında çıkan çatışmada, 6 terörist ölü ele geçirilmişti.

Bölgede sıcak temas devam ederken çatışmalar sırasında er Sinan Şen ile korucu Ali Kalan şehit oldu, köy korucuları Hüseyin Alkaç, Ahmet Taş ve Ümit Dinç in yanı sıra 7 asker de yaralandı. Yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi ne kaldırılırken bölgede çatışmalar devam ediyor.

Şehit Er Sinan Şen in (21), İstanbul Kemerburgaz daki baba ocağına ateş düştü. Şehidin izne geldiği ve bir hafta önce birliğine teslim olduğu belirtildi. Kaynak AA

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru girmiş oldukları çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. 

Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Şuan görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları canı gönülden destekliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



27/04/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır