Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYTEN KAYALIOĞLU DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, Danışmaları Osman Yorulmaz, Filiz Çağlar, Selma Ergen, CHP Çubuk İlçe Başkanı Vural Çokcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Kahyaoğlu, Turhan Karataş, Mehmet Özgören, İbrahim Uğur Alp, İlhan Aydos, Cemil Ala, Cemile Akkuzu, Emine Kılınç, Alaattin Cinalioğlu, Nahide Büyükateş ve Parti Üyelerinden oluşan heyet tarafından derneğimiz ziyaret edildi.


Derneğimizi ziyaret eden misafirleri,  Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Şehit babası Ahmet Şahin, Gazi Hasan Yalama, Gazi Muhittin Sarıkaya, Gazi Babası Bekir Kale ve Dernek Üyesi Baki Öz tarafından karşılandılar.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Dernek tarafından Şehit ve Gazilerle ilgili hazırlanan slâyt gösteri sunumu yapıldı.

 
Saygı duruşu sonrası Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu konuşmasında; “Derneğimizi Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde ve kalabalık bir heyet ile ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir.  Derneğimize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretten dolayı, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu ve heyet tarafından şehit ve gazilerin duvara asılı olan fotoğrafları incelendi. Şehit ve gazilerin özgeçmişleri hakkında Başkan Zeki Avan bilgi verdi. Derneğin yapmış olduğu genel faaliyetler hakkında bilgi verildikten sonra, şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını dile getiren dosya verildi. CHP Grubu olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sorunlarını dile getirmenizi ve destek vermenizi istiyoruz,” dedi.
CHP Çubuk İlçe Başkanı Vural Çokcan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında:
“CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret çerçevesinde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu vatan için canlarını vermiş şehitlerimiz ve canlarını ortaya koymuş gazilerimiz olmasaydı  Vatanın bir toprak parçasından öte bir değeri olmazdı. Bu bağlamda Şehitlerimize Tanrıdan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve umutlu günler diliyor, şehit ailelerimize ve gazilerimize sağlanmış olan hakların daha da iyileştirilmesi ekonomik, istihdam, sosyal yardımlar ve haklar konusunda Devletimizin ilgili organlarının daha duyarlı olmasını, geliştirmesini bekliyor saygılar sunuyorum.”dedi. 

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında:  “Şehitlik çok ulvi bir mevkidir. Tabii bu konuda şehit ailelerini incitmeyecek şekilde düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Bu çok önemli bir konu. Şehit yakınlarına ve gazi olan arkadaşlara hem Meclis te hem de bizim parti olarak ne gerekiyorsa her türlü katkıyı yapmaya hazırız ve yapıyoruz da, dedi.
Şehit Babası Ramazan Gergin’in sohbette sırasında yapmış olduğu konuşmasında: Terör odaklarına destek verenlerle mücadele edilmesini istemesi üzerine, Kayalıoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti ni kuran CHP, onu korumakta ve kollamakta da her zaman üzerine düşeni yapıyor ve yapacaktır.”dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu’na Türk Bayrağı ve Çubuk İlçesinin 59 Şehit ve 23 Gazinin resimlerinin bulunduğu çerçeveli pano hediye edildi. Ayrıca CHP Çubuk İlçe Başkanı Vural Çokcan ve misafirlere birer Türk Bayrağı hediye edildi.

Daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu tarafından, dernek anı defterin imzaladı. Anı defterine CHP Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu’nun sizlere sevgi ve selamlarını getirdik. Çubuk’lu 59 şehidimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık, ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunarız. Şehitlerimiz vatan uğruna canlarını verdi. Bizler onların emanetlerini, korumak ve kollamakla görevliyiz. Mustafa Kemal Atatürk Vatanı gençlere emanet etti. 59 yiğidimiz emaneti korudu. Ne mutlu bir görevi yerine getirdiler ve şehitlik mertebesine ulaştılar. Değerli şehitlerimiz siz rahat uyuyun. Vatan emin ellerdedir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Derneği kuran, yürüten, başta dernek Başkan’ınıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Her zaman emrinizdeyiz, diye yazdı.  
 
                                          ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 
 
CHP GENEL MERKEZİNE VERİLMEK ÜZERE HAZIRLANAN DİLEKÇEMİZ



21/04/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır