Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
AKP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI TUNCAY ACEHAN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Ak Partisi Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümit Polat, Hayati Türkeri, Selman Yurt, Ali İpek, Tekin Bal ve Olgun Erdoğdu ile birlikte derneğimizi ziyaret ettiler.

Misafirleri Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Bekir Koç, Şehit Babası Ahmet Şahin, Gazi Babası Bekir Kale ve Gazi Hasan Yalama tarafından karşılandılar.

Şehit Babası ve Kıbrıs Gazisi Ramazan Gergin ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Bu günlerde şehit ve gazilik kapsamının genişletilmesi çalışmaları yapılmaktadır. Bu kapsam alanına değişik terör olaylarında hayatlarını kaybeden sivillerinde dâhil edilmesi, “Sivil Şehit Kavramı” adı altında toplanması şehit ailelerimizi ve gazilerimizi çok rahatsız etmektedir. Bu rahatsızlığımızı ilgili yerlere iletmezini özellikle istiyoruz, dedi.

 Ak Partisi İlçe Başkanı Tuncay Acehan ziyarette yaptığı konuşmada:  Vatanın, şehitler sayesinde kazanıldığını belirterek, “Onlar olmasaydı bugün belki de biz bu konuşmayı yapamayacak ve buralarda olamayacaktık. Şehitlerimizin mekânları cennet olsun. Ailelerine Cenabı Allah sabır versin, dedi.

 Dernek üyelerinin taleplerini de dinleyen Acehan, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarının çözümünün önem taşıdığını ifade ederek, hükümetin bu konuda çok önemli çalışmalar yapmaktadır. Sizlerin istek ve sorunlarınızı ilgili yerlere ileteceğim, dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmada: Ak Partisi İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından derneğimize yapılan ziyaret bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı başta İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve yönetim kurulu üyelerine, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Derneğimiz adına şuan içerisinde bulunduğumuz yeri almış bulunuyoruz. Bu yerler 4 ayrı işyerinden oluşmaktadır. Almış olduğumuz bu gayrimakulları birleştirip, içerisinde gördüğünüz gibi tadilatları yapmış bulunuyoruz. Maalesef bu yerlerin alınması için yapılan toplantıda maddi destek sözü verenlerin, bir kısmı daha söz verdikleri paraları bu güne kadar ödememişlerdir. Bundan dolayı derneğimiz çok zor durumda kalmıştır. Çevrenizde maddi imkânı olan, siyası, iş adamı, esnaf ve hayırsever insanlarımıza derneğimize destek yapılması konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz, dedi. 

Ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki Avan tarafından Ak Partisi İlçe Başkanı Tuncay Acehan’a şehitler panosu ve Türk Bayrağı hediye edildi. Derneğin yapmış olduğu genel faaliyet ve sorunlarını anlatan dosya verildi. Ayrıca, Çubuklu şehit ve gazilerin hayatlarını anlatan slâyt gösterisi sunuldu.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ







10/04/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır