Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP AKYURT İLÇE BAŞKANI HAKAN ARSLAN ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından MHP Akyurt İlçe Başkanı Hakan Arslan ziyaret edildi. Ziyaret Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan Gergin, Gazi Hasan Yalama ve Dernek üyesi Baki Öz tarafından gerçekleştirildi.

Ziyarette Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, MHP Akyurt İlçe Başkanı Hakan Arslan’a derneğin yapmış olduğu faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra yapmış olduğu konuşmasında: “Sayın Başkanım Çubuk İlçesi nüfusuna göre ülkemiz genelinde en çok şehit veren ilçe olarak yer almaktadır. Bugüne kadar ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına vatani görevini yerine getiren ve 6’sı Akyurt nüfusuna kayıtlı ve ikamet eden 59 evladımızı şehit verdik. 4 gazimiz de Akyurt nüfusuna kayıtlı olmak üzere 23 gazimiz vardır. Dernek olarak amacımız şehit ailelerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak, mağdur olan ailelerimizin  ihtiyaçlarını karşılamak, en önemlisi de şehit ve gazilerimizi unutturmamaktır.”dedi.
 
 
Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ni yapmış olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle takdir ettiğini ifade eden MHP Akyurt İlçe Başkanı Hakan Arslan; “Terörün son bulması aynı acıların yaşanmaması en büyük temennimiz, Allah bizlere bu acıları yaşatmasın. Şehitlerimizin ve gazilerimizin anılarını yaşattığınız ve şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Bizler de şehit ve gazilerimizin her zaman yanınızdayız. Bizlerin üzerimize düşen desteği yapmaya hazırız. Gözünü kırpmadan vatanı için canını veren şehitlerimiz daima yaşacaktır.”dedi.
Ziyarette hazır bulunan Akyurt eski Jandarma Komutanı Emekli Başçavuş Mevlüt Hiçyılmaz’da yapmış olduğu konuşmasında; Akyurt’ta görevde bulunduğu zaman içerisinde şehit ve gaziler ile ilgili faaliyetlerimizde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ile birlikte çalışmalarımız olmuştur, dedi.
 
Daha sonra Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından MHP Akyurt İlçe Başkanı Hakan Arslan’a Derneğe yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür edip, ziyaretin anısına 59 şehit resminin bulunduğu şehit panosunu Hakan Arslan a hediye etti.
 
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 


27/03/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır