Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ALİ KAYHA’NIN AİLESİ EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ

Şehit Jandarma Er Ali Kayhan
Çubuk İlçesi Yeşilkent Köyü nüfusuna kayıtlı şehit Ali Kayhan 05.08.1997 tarihinde vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için Bingöl – Kığı İlçesi Ozantepe mevkiinde bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada terhisine iki ay kala şehit olmuştu.
Ankara’da ikamet etmekte olan şehit eşi Hatice Kayhan, kızı Çağla ve Süleyman Kayhan’ı Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Şehit kardeşi Yusuf Şahin ile birlikte evlerinde ziyaret edildi. Ziyarette şehidin annesi Esma Kayhan’da hazır bulundu.
Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Derneğimizin sosyal faaliyetler çerçevesinde, şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve üyelerimizi belirli bir program dâhilinde ziyaretlerde bulunuyoruz. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi sadece belirli bir gün ve haftada ziyaret etmiyoruz.
Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayramlarda. Ayrıca ev ve araba aldıklarında, işyeri açtıklarında ve işe girmeleri halinde hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduğumuzu, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmek için, bu gibi faaliyetlerimizi devamlı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu ziyaretimiz 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası nedeniyle daha da anlamlı hale gelmiştir, dedi. 
Şehit eşi Hatice Kayhan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Bizleri evimizde ziyaret edip, onura etmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretleriniz den dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Eşim Ali Kayhan şehit olduğunda oğlum Süleyman 3, kızım Çağla henüz 1,5 yaşındaydı. O tarihten sonra benim tek yaşama gayem çocuklarımı okutup, vatanıma ve milletime hayırlı birer evlat olmaları için çalışmak olmuştur, dedi.
Şehit annesi Esma KAYHAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Şehit oğlum Ali Kayhan’ın emanetleri olan gelinim ve torunlarımı evlerinde ziyaret etmeniz bizleri çok memnun etmiştir. Daha önce beni kendi evimde ziyaret edip, aynı şekilde onura ettiniz. Bu almalı ziyaretlerinizden dolayı başta dernek başkanımız Zeki Avan ve yönetim kuruluda bulunan arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun, dedi.
Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Şehit eşi Hatice Kayhan ve Şehit annesi Esma Kayhan’a, Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim, Şehitler duvar saati, şehit panosu ve şehit çocukları Çağla Kayhan ve Süleyman Kayhan’a birer küçük altın hediye etti.
 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ


 
 
 


14/03/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır