Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK DEVLET HASTAHANESİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Derneğimiz tarafından Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
 
Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine hayırlı olsun ziyaretine, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Şehit Babası Ahmet Şahin ile birlikte gerçekleştirildi.
 
Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesinin yanına yeniden ek olarak yapılan hastanenin hizmete girmesinden dolayı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Hastane çok güzel olmuş, beş yıldız otel ayarında olduğu halk arasında konuşulmaktadır. İlçemize böyle bir hastanenin hizmete girmesi çok güzel olmuştur. Bu nedenle maddi ve manevi emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.
 
Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesinde üç şehit kardeşi, birde yeni olarak Hastanesine bağlı özel şirketinde bilgi işlem personeli olarak, şehit kızımız yeni işe başlamıştır. Bu hastaneden hem ilçemiz insanları tedavi görüyor, aynı zamanda bir iş kapı olarak hizmet vermektedir. Allah devlete zeval vermesin. Devletimizin kıymetini iyi bilip, iyi sahip çıkmamız gerekir. İşte bu nedenle cennet vatanız için şehit ve gazi veriyoruz, dedi.
 
Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Uzman Doktor Ziya Albayrak’ta yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Ramazan Gergin ve Şehit Babası Ahmet Şahin’in yeni hizmete giren Hastanemize hayırlı olsun ziyaretine gelmesi bizleri memnun etmiştir.
Bu ziyaret 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası içerisinde olması daha bir anlam taşımaktadır. Bu vesile cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bedeninin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize sağlıklı günler diliyorum. Cenabı Allah bu millete evlat acısı vermesin. Bu güzel ülkemizde birlik, beraberlik ve sağlık içerisinde yaşarız, dedi.
 
Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Uzman Doktor Ziya Albayrak’a Türk Bayrağı ve Etrafında Çubuk İlçesinin 59 Şehit resminin bulunduğu Atatürk’ün panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 
 
 
 
 
 
 
 


13/03/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır