Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI SAİT AYDOS DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı tarafından derneğimiz ziyaret edildi. Ziyaret Çubuk İlçe Başkanı Sait Aydos, Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Demirci ve Mevlüt Aydoğdu tarafından gerçekleştirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk İlçe Başkanı Sait Aydos ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk ilçe teşkilatımızın yeni görevi gelmesi nedeniyle İlçemizde bulunun kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine tanışma ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretler kapsamında ilçemizin en aktif derneklerden biri olan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini de ziyaret etmiş bulunuyoruz.
Bu vesile ile Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği tarafından şehitlerimiz, gazilerimiz ve aileleri adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp, yakından görme fırsatımız olmuştur.
Ermeni soykırımının reddini suç sayan yasanın Fransa meclisinde ve senatosunda onaylanmasına tepkisi olarak dernek bünyesinde açılan “Fransa Katliamı Utanç Köşesi Sergisi” çok güzel ve anlamlı olmuştur.  Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik, eder başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ederiz, dedi.
Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmada: Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı tarafından derneğimize yapılan ziyaret bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı başta Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk İlçe Başkanı Sait Aydos’a, yönetim kurulu üyeleri Hikmet Demirci ve Mevlüt Aydoğdu’ya şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Dernek yönetim kurulu olarak ileriki zamanlarda iadeyi ziyarette bulunacağız, dedi.
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ


15/02/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır