Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI AHMET ŞAHİN’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Şehit Babası Ahmet Şahin’in gözünden ameliyat olması nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ramazan Gergin tarafından evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Şehit babası Ahmet Şahin ziyarette yapmış olduğu konuşmada; “Gözümden rahatsızlığım nedeniyle küçük çapta bir ameliyat geçirdim. Allah’a çok şükürler olsun, şu an sağlığım çok iyi durumdadır. Sizlerin ziyaretleriyle de moral buldum. Hastalığım nedeniyle beni evimizde ziyaret etmeniz, ailecek bizleri çok memnun etmiştir.

Derneğimiz kurulduğundan bugüne kadar, bizlerin iyi ve kötü günlerimizde hep yanımızda oldunuz. Bizlerin her zaman sesini duyurdunuz. Dernek bizim ikinci bir evi ve adresi olmuştur. Herkes bu derneğin kıymetini iyi bilmelidir. Bu vesile ile derneğimize bu güne kadar maddi ve manevi destek verenlerden ve vesile olanlardan da Allah razı olsun.

Bu günkü anlamlı ziyaretlerinden dolayı dernek başkanımız Zeki Avan ve şehit babası Ramazan Gergin’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit Babası Ahmet Şahin’in gözünden ameliyat olması nedeniyle evine geçmiş olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz.

Bu gibi hizmetler derneğin asli vazifelerinden biridir. Bizler dernek olarak bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Onlarla birlikte üzülüp, onlarla birlikte sevindik. Dernek olarak bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Şehit babası Ahmet Şahin’in dernek adına almış olduğumuz gayrimenkullerin tadilatlarının yapılmasında ve derneğimizin diğer işlerinin yapılmasında emeği çoktur. Dernek ile ilgili yapılacak bir iş olduğu zaman, ailecek hep birlikte koşmuşlardır. İhtiyacımız olduğun her vakitte, evinde bulunan traktör, özel arabası ve el araçlarını derneğimizin hizmetine tereddüt etmeden getirmişlerdir. Derneğimize bu güne kadar yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı da çok teşekkür ediyoruz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Şehit babası Ahmet Şahin’in derneğimizde değişik zamanlarda yapmış olduğu çalışmalardan bir kısmından dernek arşiv fotoğraflarından görüntüler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



15/01/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır