Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BDP GENEL BAŞKANI SELAHATTİN DEMİRTAŞI ŞİDDET İLE KINIYORUZ

Genelkurmay Başkanı Sayın Orgeneral Necdet Özel için “Onbaşı” diyen Bdp Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı, şiddet ile kınıyoruz.

Bdp Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Genelkurmay Başkanı Sayın Orgeneral Necdet Özel’e “Onbaşı” demesi ile küçük olmaz. Bu söylemleri ile askerimize karşı olan kin ve nefretlerini ortaya koymaktadır.

Bu milletin geçmiş tarihinde ve şu an da vatanı vazifesini onbaşı olarak askerlik yapan, şerefli insanlara karşı saygısızlık yapılmış olarak görüyoruz.

Türk ordusunun şanlı tarihinde generalinden erine kadar, kahramanlık destanları ile doludur.

Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızdan birisi olan Seyit Onbaşı şanlı tarihimize altın harflerle adını yazdırmıştır. Seyit Onbaşı, Çanakkale Savaşı nda 275 kiloluk top mermisini tek başına kaldırıp, dev gibi bir İngiliz gemisini batırmış ve savaşın kaderini değiştirmiştir. Bu milletvekili olarak rahat bir şekilde konuşma yapıyorsanız, geçmişten bu güne kadar binlerce onbaşılara borçlu olduğumuzu unutmayalım.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Genelkurmay Başkanına karışı yapılan bu saygısızlığı, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına şiddet ile kınıyoruz.

Cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden geçmişten bu güne kadar aziz şehit ve gazilerimiz rahmet ile minnet anıyoruz. Şu anda görevi başında bulanan generalinden erine kadar bütün askerlerimize başarılar diliyoruz.

Ayrıca Türk Silahları Kuvvetleri ve Emniyet Güçleri tarafından bölücü terör örgütüne karşı yapılan operasyonlarını canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz.

Cenabı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



12/01/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır