Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HAS PARTİ ÇUBUK İLÇE TEŞKİLATI DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Has Parti Çubuk İlçe Teşkilatı tarafından derneğimiz ziyaret edildi. Ziyaret İlçe Başkanı Hamdi Yılmaz, Teşkilatlanma Başkanı Doğan Özcan, Halkla İlişkiler Başkanı Tahsin Kocatepe, Kadın Kolları Başkanı Selma Fidan ve İlçe Sekreteri Saliha Kurt tarafından oluşan heyet ile birlikte derneğimizi ziyaret ettiler.

Misafirleri Dernek Başkanı Zeki Avan, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Bekir Koç, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından karşılandılar.

Has Parti Çubuk İlçe Başkanı Hamdi Yılmaz ziyarette yapmış olduğu konuşmada: Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine ziyaret düzenlemiş bulunuyoruz. Ziyaretimizin amacı şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine sahip çıkan bu derneği ziyaret edip, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile birlikte hasbıhal edip, sorunlarını dinleyip, gücümüz nispetin de onlara yardımcı olmaktır. Dernek Başkanı Zeki Avan’nın yapmış olduğu başarılı çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz.

Milli ve manevi değerleri savunan herkesin bu derneği ziyaret edip, imkânları nispetinde yardımcı olması gerekir. Bunları da yapamıyor ise fitnelik yapanlara en azından müdahale etmeli, onlarla birlikte fitne ateşine odun atmamalıdır. Ülkemizin kalkınması için hangi görüş ve düşünceden olur ise olsun hizmet yapanlar takdir edilmelidir.

Şehitlerimiz sadece, şehit cenaze törenlerinde ve şehit ailelerine taziye ziyaretlerinde boy gösterip, akla gelmelidir, dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmada: Has Parti Çubuk İlçe Teşkilatı tarafından derneğimize yapılan ziyaret bizleri memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı başta ilçe Başkanı Sayın Hamdi Yılmaz ve Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarına şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Şu anda hiç bir menfaat sağlamayan, yeni kurulan bir partide görev alıp, hizmet yapmak. İnanç ve bir gönül işidir.

Her şey makam ve menfaat değildir. Bir davaya inanıp, gönül vermek, inan insanlar için makam ve menfaatin üstündedir. Ülkemize ve ilçemize herkes kendi dalında gücü nispetinde hizmet etmelidir. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyoruz. dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki Avan tarafından Has Parti Çubuk İlçe Başkanı Hamdi Yılmaz’a şehitler panosu ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



11/01/2012


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır