Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZ KENDİ YERİNE KAVUŞTU AMA…!

Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar içerisinde kiracısı olarak bulunduğumuz mevcut yerleri derneğimiz adına almıştık. Derneğimiz adına almış olduğumuz bu yerler 4 (dört) ayrı işyerinden ve 4 (dört) ayrı hisseden oluşmaktadır. Bu gayrimenkullerin tapularını belirli zaman içerisinde derneğimiz adına almış bulunuyoruz.

Derneğimiz adına almış olduğumuz gayrimenkullerin alımı ile ilgili düzenlemiş olduğumuz toplantılarda, derneğimize maddi destek anlamında söz verenlerin bir kısmı, maalesef bu güne kadar söz verdikleri bağış paralarını ödememişlerdir. Bu nedenle de derneğimiz çok zor durumda kalmıştır.

Derneğimize maddi destek için söz verenlerin isimlerini dernek üyelerimiz ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız bilmektedirler. Derneğimize maddi bağış sözü verenlere defalarca hatırlatmamıza rağmen geri dönüşüm olmamıştır. Bu işler gönül işleri. Zorla bağış olmuyor. Artık biz onlardan ümidimizi kesmiş bulunuyoruz.

Dernek adına almış olduğumuz gayrimenkullerin sahiplerine, dernek adına başka yerlerden borç para bularak ödemiş bulunmaktayız. Derneğimiz adına borç olarak aldığımız bu insanların paralarının ödeme zamanı çoktan geçmiştir. Bu nedenle borç para aldığımız insanları da daha fazla mağdur edilmemesi için, hayırsever vatandaşlarımızı Allah rıza için derneğimize yardım etmeye davet ediyoruz.

Maddi imkânı şu an müsait olmayan hayırsever vatandaşlarımızı duaları ile destek olmaya ve çevresinde maddi durumu iyi olan hayırsever vatandaşlarımızı derneğimize yardım etmeye teşvik etmelerini istiyoruz.

Derneğimiz adına almış olduğumuz bu gayrimenkullerin tapularını şehitlerin adına alınmıştır. Hiçbir kişi ve şahısların adına değildir. Aşağıdaki görmüş olduğunuz tapu fotokopileri, derneğimiz adına almış olduğumuz gayrimenkullerin fotokopileridir.

Derneğimiz hakkında daha geniş bilgi almak isteyen herkes, derneğimizi ziyaret edip, derneğimiz adına almış olduğumuz gayrimenkulleri ve yapılan tadilatları yerinde görebilirler. Ayrıca derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar derneğimizin yapmış olduğu genel faaliyetler hakkında bilgi alabilirler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



31/12/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır