Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A GEÇMİŞ ZİYARETİ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım 2011 Cuma günü İstanbul’da Sağlık Bakanlığı na bağlı Pendik teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne laparoskopik yöntemi ile sindirim sisteminden ameliyatı olması nedeniyle, Derneğimiz tarafından AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaret Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan geçmiş olsun ziyaretin yapmış olduğu konuşmasında; Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım 2011 Cuma günü İstanbul’da Sağlık Bakanlığı na bağlı Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde laparoskopik yöntemi ile sindirim sisteminden ameliyat olduğunu basından öğrenmiş bulunuyoruz.

Bu nedenle Çubuk Şehit aileleri ve gazileri olarak, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ameliyat olması nedeniyle geçmiş olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ailesine, yakınlarına, parti üyelerine, sevenlerine ve Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Çubuk Şehit aileleri ve gazileri olarak biran önce Başbakanımızın sağlığına kavuşması ve görevi başına dönmesi için dua ediyoruz, dedi.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Sayın Tuncay Acehan’da geçmiş olsun ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek tarafından, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ameliyat olması nedeniyle bizlere yapmış olduğunuz geçmiş olsun ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir.

Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Dernek Başkanı Zeki Avan’a, şehit ailelerimize ve gazilerimize çok teşekkür ediyoruz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



03/12/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır