Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI BEKİR KOÇ HACI’DAN DÖNDÜ

Çubuk İlçesi Tahtayazı nüfusuna kayıtlı ve Ankara Keçiören’de ikamet eden Şehit Babası Bekir KOÇ ve Şehit Annesi Remziye KOÇ dini görevlerini yerine getirmek için hacca gitmişlerdi.

Geçtiğimiz günlerde Şehit Babası Bekir KOÇ ve Şehit Annesi Remziye KOÇ dini görevlerini yerine getirip, hac yolculuklarından evlerine döndüler.

Hac yolculuğundan yeni dönen Şehit Babası Bekir KOÇ ve Şehit Annesi Remziye KOÇ’a, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN ve Şehit Kardeşi Yusuf ŞAHİN tarafından evlerine hoş geldiğin ziyaretinde bulunuldu.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Şehit Babası Bekir KOÇ ve Şehit Annesi Remziye KOÇ dini görevlerini yerine getirmek için hac yolculuğuna uğurlamıştık. Dini vecibelerini yerine getirip, evlerine dönmüşlerdir. Allah kabul etsin. Şehit babamız Bekir KOÇ hava değişikliğinden dolayı biraz rahatsızlanmıştır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, bundan sonraki yaşantılarında da sağlıklı günler geçirmelerine temenni ediyoruz, dedi.

Şehit Babası Bekir KOÇ’da ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Mübarek hac yolculuğumuza giderken bizleri uğurlamaya gelmenizden ve bu gün de tekrar mübarek hac yolculuğumuzdan dönmemiz nedeniyle bizlere evimizde hoş geldiğin ziyaretinde bulunmanız, ayrıca mübarek topraklarda benim hastalanmamdan dolayı da geçmiş olsun ziyaretinde de bulunmanız bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir.

Dernek olarak bugüne kadar devamlı bizlerin devamlı iyi ve kötü günlerimizde yanımızda oldunuz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bu günkü anlamlı ziyaretlerinizden dolayı, Dernek Başkanımız Zeki AVAN’a, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN’e ve Şehit Kardeşi Yusuf ŞAHİN’e, çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29/11/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır