Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AYKUT DELİMEHMETOĞLU’NUN AİLESİNDEN BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından 13 askerler ile birlikte çatışmada şehit düşen, Çubuk Oymide Nüfusuna kayıtlı Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun, Bursa İnegöl’de yaşayan babası Beytullah Delimehmetoğlu, annesi Gülnur Delimehmetoğlu ve kardeşi Sude Delimehmetoğlu tarafından Kurban Bayramı nedeniyle derneğimize ziyarette bulundular.

Şehit Babası Beytullah Delimehmetoğlu ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehidimizi ziyaret etmek için sık sık İnegöl’den Çubuk Oymide Köyüne geliyoruz. Bu vesile ile de sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Mübarek Kurban bayramınızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyor, şehitlerimize yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz, dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında; Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için vatani vazifesini yaparken şehit düşen, bütün şehitlerimizle Allah’tan rahmet, şehit ailelerimize sabırlar diliyorum. Şu an görevi başında bulunan bütün askerlerimize ve polislerimize başarılar diliyorum.

Çubuk Oymide köyüne defin ettiğimiz şehidimizin mezarına her ziyaretinizde derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri memnun etmektedir. Derneğimizin amacı şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine hizmet etmektir. Bu vesile ile bir daha tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin Kurban Bayramlarının Kutluyor, daha nice bayramlarda birlikte olmamızı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, şehit babası Beytullah Delimehmetoğlu,’na, şehit annesi Gülnur Delimehmetoğlu’na ve kardeşi Sude Delimehmetoğlu’na birer Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



10/11/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır