Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇE KAYMAKAMI CEMAL ŞAHİN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın Cemal ŞAHİN tarafından Çubuk İlçesi Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında bulunan Derneğimiz ziyaret edildi.

Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın Cemal ŞAHİN’i, Derneğimize ziyarete gelişinde, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Ramazan GERGİN, Babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan YALAMA tarafından karşılandı.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, İlçe Kaymakamı Cemal ŞAHİN’i, Derneğin bu güne kadar yapmış olduğu faaliyetler ve şehitlerin kısa özgeçmişleri hakkında bilgi verildi.

Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın Cemal ŞAHİN Çubuk Terör Mağdurlarını Derneği ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında; “İlçemizde göreve başladığım tarihten itibaren derneğinizin faaliyetleri dikkatimi çekmiştir. Kurban Bayramı nedeniyle derneğinize ziyaret gerçekleştirmiş bulunuyorum. Bu vesile ile derneğinizi yakından görme fırsatını buldum. En son derneğiniz ve şehit yakınları tarafından Van’lı depremzedelere yapılan yardımlar beni gururlandırdı.

Şehitlerimiz, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri bizim başımızın tacıdır. Onların her zaman yanındayız ve yanında olacağız.

Terör Mağdurları Derneği olarak şehit ailelerini ve gazileri bir arada tutmanız ve onlarla ilgilenmeniz gerçekten çok önemli bir vazifedir. Özellikle Van ilimizde yaşanan deprem afetinde mağdur olan vatandaşlarımız için Kızılay aracılığıyla toplanan yardımlara sizlerinde katılmanız, bu milletin tek yürek tek bilek olduğunun en büyük göstergesidir. Yapmış olduğunuz yardımlardan ve duyarlı davranışlarınızdan dolayı sizleri canı gönülden tebrik ediyorum,” dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmasında; “Derneğimizi ziyaret etmenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çubuk İlçemiz 59 şehidi ve 23 gazisi ile Türkiye genelinde nüfus oranına göre en çok şehit ve gazisi olan ilçedir. İlçemizde şehit ailelerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak, mağdur ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi de şehitlerimizi ve gazilerimizi unutturmama amacıyla dernek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

İlçe kaymakamı olarak şehit ailelerimize ve gazilerimize sahip çıkmanız, ailelerimizi ve bizleri ziyaret etmeniz bizleri çok mutlu etmiştir. Bu ilgi ve alakalarınızdan dolayı tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz, dedi.”

Ziyaretin sonunda Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın Cemal ŞAHİN tarafından şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Dernek Başkan Zeki AVAN tarafından, Çubuk İlçe Kaymakamı Cemal ŞAHİN’e, ziyaretin anısına, Çubuk İlçesinin 59 Şehit resminin bulunduğu şehit panosu ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



05/11/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır