Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
VAN’LI DEPREMZEDELERE TOPLANAN MALZEMELER TÖRENLE GÖNDERİLDİ

Çubuk Belediyesi, Türk Kızılayı Çubuk Şubesi ve Derneğimiz tarafından düzenlen yardım kampanyaların da toplanan malzemeler 30.11.2011 cumartesi günü yapılan tören ile Van’lı depremzedelere bir TIR ile gönderdi.

Van’lı Depremzedelere toplanan malzemeler içerisinde erzak çadır, ısıtıcı, yorgan, battaniye, ayakkabı, elbise, çocuk bezi, kırtasiye gibi birçok değişik yardım malzemesi bulunuyordu.

Çubuk Belediyenin önündeki törende konuşma yapan Çubuk Belediyesi Başkanı Lokman Özden; Van’daki depremin ardından sadece Türkiye’nin değil dünyanın tek yürek olmuştur. İlçe halkımız ve Şehit ailelerimiz yardım için seferber olmuştur.

Çubuklu hemşehrilerimiz ve Şehit ailelerimizin destekleri ile yaklaşık 2 gün içinde 1 TIR yardım malzemesini hazır hale getirilmiştir. Toplanan Yardımların Van’da Kriz Merkezi’ne teslim edilecektir.

Van’daki depremin birlik ve beraberliği artırdığını belirten Başkan Özden, yardım kampanyasına en anlamlı yardımın da Şehit yakınlarından gelmiştir. Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından başlatılan kampanya ile şehit yakınları tarafından toplanılan yardım malzemelerinde aynı TIR’la Van’a gönderiyoruz. dedi.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin’de törende yapmış olduğu konuşmasında; Van’da yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için tüm Türkiye’de büyük bir seferberlik olduğu gibi ilçemizde de çok kısa bir sürede yardım toplandığını, buna rağmen yapılan yardımların çok iyi olduğunu, bu kampanya emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, dedi,

Dernek Başkanı Zeki Avan yardım kampanyası ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; Derneğimiz tarafından Van’da yaşanan bu depremden felaketinden dolayı çok üzüntü yaşıyoruz. Bu deprem felaketinde binlerce insanın zarar görmesine şehit yakınları olarak kayıtsız kalmamak için bu yardım kampanyasını düzenledik.

Çubuk şehit aileler ve gazileri olarak acının ne demek olduğu bizler çok iyi biliyoruz. Depremde yakınlarını kaybedenlerin ve yaralıların acılarına ortak olmak ve onların bu acı günlerinde yanlarında olduğumuzu bu vesile ile bir daha belirtiyoruz. Onların acısı bizim acımızdır, dedi.

Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç’da yapmış olduğu konuşmasında; Van’da yaşanan deprem felaketine duyarlılık gösteren Çubuk Belediyesine, Çubuk Terör Mağdur Derneğine ve İlçe halkına çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



03/11/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır