Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİNDEN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Milliyet Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Reşat DOĞRU, MHP Kastamonu Milletvekili Emin ÇINAR, MHP Ankara İl Yöneticileri, MHP Çubuk İlçe Başkanı Recep ÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ettiler.

Milliyet Hareket Partisi Genel Merkezinin ziyaret programları çerçevesinde Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine ziyaret gerçekleştirildi. Misafirleri Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Ramazan GERGİN, Muharrem ASRAK, Babası Ahmet Şahin, Gazi Hasan YALAMA, Muhittin SARIKAYA, Dernek Üyesi Bekir KALE tarafından karşılandılar.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verildikten sonra, MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Reşat DOĞRU’ya, MHP Genel Merkezine ve T.B.M.M Grup Başkanlığına şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını dile getiren dosya verildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları ve Van’da yaşanan deprem afeti nedeniyle içimizin kan ağladığı bir zamanda derneğimizi ziyaret edip, sorunlarımızı dinlemeniz bizleri memnun etmiştir.

Bizlerin şehit aileleri ve gazileri olarak sizlerden isteğimiz, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin kanunlardan kaynaklanan bazı sorunlarımız vardır. Bu sorunlarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme getirilmesini ve yeni Anayasa çalışmaları içerisinde yer alması için girişimlerin yapılması istiyoruz.

Ayrıca derneğimizin yerini yeni almamız nedeniyle biraz borcumuz bulunmaktadır. Çevrenizde maddi imkânı bulunanları bu konuda yardımcı olursanız memnun oluruz, dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Reşat DOĞRU’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “Yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyoruz. Bu milletin yiğit evlatları var oldukça hiçbir güç devletimizi ve milletimize bölemez.

Şehit ve Gaziler ilgili sorun ve isteklerinizi Genel Merkez ve Mecliste bulunan Grubumuz tarafından gündeme getiriceğiz. Milliyet Hareket Partisi olarak bizim üzerimize düşen ne var ise elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.

Van’da meydana gelen deprem nedeniyle, şehit yakınları ve Gaziler tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanılan yardım malzemelerini yakından görmüş bulunuyoruz. "Çubuk Terör Mağdurları Derneği olarak, şehit aileleri ve Gaziler adına başlatmış olduğunuz bu kampanya çok anlamlı olmuştur. Bu Türk ve Kürt kardeşliğinin bir örneğidir

Şehit aileleri ve gaziler adına başlatmış olduğunuz bu kampanya çok anlamlı olmuştur. Bu Türk ve Kürt kardeşliğinin bir örneğidir,” dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkan Zeki AVAN tarafından, Milliyet Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Reşat DOĞRU ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin ÇINAR’a, Çubuk İlçesinin 59 Şehit resminin bulunduğu şehit panoları ve misafirlere Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29/10/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır