Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HAKKÂRİ’DE YAPILAN HAİN TERÖR SALDIRISINA KINAMA

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde değişik askeri birliklere yapılan saldırılarda 26 askerimizin şehit 22 askerimizin de yaralandığını, ayrıca Bitlis’in Güroymak ilçesinde de 5 Polis memurumuzun şehit olduğunu 4 vatandaşımızın da hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle maalesef öğrenmiş bulunuyoruz.

Son günlerde köşeye sıkışan bölücü terör örgütü PKK var gücü ile askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza var gücü ile saldırılar düzenlemektedir. Yapılan bu hain saldırıları yapan teröristleri bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken şehit düşen askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor, yaralı asker, polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diyoruz.

Devletin, hükümetin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelede daha çok radikal tedbirlerin alınmasını ve operasyonlara ara vermeden, teröristlere göz açtırmadan devam etmelidir.

Askeri müdahalelerle birlikte ayrıca bu teröristlerin maddi kaynaklarını kurutacak operasyonlara geçilmelidir. Yardım ve yataklık edenlere karşı acilen gerekli tedbirler alınmalıdır. Yeter artık akan kanlar durdurulmalıdır. Caydırıcı olması içinde idam yasasının geri getirilmesi ve uygulanması gerekmektedir.

Vatan hainleri dış güçlerin yardımları ile Türk ve Kürt çatışmasını istemektedir. Bizim Kürt kardeşlerimizle bir sorunumuz yoktur. Sorun terör sorunudur. Terör Türk ve Kürt demeden zarar vermektedir. Bu sorunu hep birlikte ele alıp ve bu beladan bir an önce birlikte kurtulmalıyız.

Bizler Yüz yıllarca bu vatanda Türk ve Kürt kardeşlerimiz ile birlikte yaşadık. Bir birimize kız alıp, kız verdik. Bu nedenle çok güçlü bir kan bağımız vardır. Bunlardan en önemlisi de Allah’ımız bir, diniz bir, kitabımız bir, peygamberimiz bir, kıblemiz birdir. Bu nedenle Kürt kardeşlerimizle çok yönden ortak değerlerimiz vardır. Bu sorunu birlikte aşıp, birlikte yaşamaya devam edeceğiz.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehit askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza tekrar Allahtan rahmet diliyor, yaralı asker, polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diyoruz. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



19/10/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır