Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜMERDİĞİN BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ SONBAHAR ŞENLİKLERİNE KATILDIK

Çankırı’nın Şabanözü ilçesine bağlı Gümerdiğin Beldesinde düzenlenen 2.Geleneksel Sonbahar Şenlikleri ve Festivaline heyet olarak katıldık.

Gümerdiğin Belde Belediyesi ve Gümerdiğin Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 2.Geleneksel Gümerdiğin Sonbahar Şenlikleri ve Festivali Gümerdiğin belde meydanında gerçekleştirildi.

Düzenlenen 2.Geleneksel Gümerdiğin Sonbahar Şenlikleri ve Festivaline Çubuk Belediyesi Başkan Vekili Ömer Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, Şabanözü Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Bağcı, Çevre ve Şehircilik Müdürü Şevket Orhan, MHP Çankırı eski Milletvekili Ahmet Bukan, MHP Çubuk İlçe Başkanı Recep Öz, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, Dumanlı Belediye Başkanı Kadir Keten, Yayla Belediye Başkanı Salih Ünal, Çankırı Kadın Dernekleri Başkanı Nermin Aydınlı, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Şehit Aileleri, davetli misafirler ile belde halkı katıldı.

Gümerdiğin Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya’nın, İlçemizde Çankırılılar Yaren dernek başkanlığı yapmış olduğu dönemde, derneğimize yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya ya şehitler saati ve teşekkür belgesi verildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN düğünde yapmış olduğu konuşmasında; “Sözlerime başlamadan önce, bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize de sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şu an görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyorum. Devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin yapmış olduğu bütün operasyonları destekliyoruz.

Bu gün bu festivalde terör mağdurları derneğinin tören yapmasının nereden çıktı, niye diye sorabilirsiniz? Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak bizler, bu törenleri şehit ailelerimize ve gazilerimize yapmaktayız. Ayrıca şehitlerimize, ailelerine ve gazilerimize hizmet eden, maddi ve manevi destek verenlere de bu gibi törenleri yapmaktayız.

Bu nedenle de Sayın Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya’nın, İlçemizde Çankırılılar Yaren dernek başkanlığı yapmış olduğu dönemde, derneğimize yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı, bu gününde onura etmeye geldik, dedi.

Gümerdiğin Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya’da yapmış olduğu konuşmasında; Dernek Başkanı Sayın Zeki Avan’ın şehitlerimiz, gazilerimiz ve aileleri için yapmış olduğu fedakârca yapmış olduğu çalışmaları yakından biliyor ve takdir ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyoruz.

Düzenlemiş olduğumuz 2.Geleneksel Gümerdiğin Sonbahar Şenlikleri ve Festivalimize teşrif etmenizden ve bizleri onura etmenizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum, dedi.

Program protokol konuşmaları, yaran ekibi, animasyon gösterileri ve sanatçıların vermiş olduğu konserler ile sona erdi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



08/10/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır